Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

GP Ιταλίας: Θρίαμβος για την Ferrari και τον εξαιρετικό Leclerc!

tags :
GP Ιταλίας: Θρίαμβος για την Ferrari και τον εξαιρετικό Leclerc!
O Leclerc τρέλανε τους τιφόζι αφού η Ferrari είχε να νικήσει στη Μόντσα από το 2019! Στην εκκίνηση ο Piastri κατάφερε να περάσει το Norris που βρέθηκε πίσω και από τον Leclerc. Στη συνέχεια σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα ελαστικά η σκληρή γόμα με την οποία ξεκίνησε η Red Bull
Εξαιρετική η Ferrari εντός έδρας με τον Sainz στη 4η θέση, πολύ δυνατή η McLaren που έκανε το «2-3», η Mercedes θα μπορούσε καλύτερα με τον Hamilton στη 5ηθέση, ψάχνονται στη Red Bull που χάνουν έδαφος στο πρωτάθλημα, ειδικότερα στο κατασκευαστών.
Στο Grand Prix της Ιταλίας, ο Charles Leclerc έκανε τη δεύτερη του φετινή νίκη και τη δεύτερη στη Μόντσα. Έτσι, χάρισε στη Ferrari μια θριαμβευτική επικράτηση στο σπίτι της, ακολουθώντας μια στρατηγική ενός pit stop, η οποία αποδείχθηκε καθοριστική για την επικράτηση του έναντι του Oscar Piastri της McLaren.
Ο Leclerc κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοπορία απέναντι στον Piastri, ο οποίος είχε πολύ πιο φρέσκα ελαστικά λόγω της στρατηγικής των δύο pit stop.
Ο Μονεγάσκος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού με προβάδισμα 2,664 δευτερολέπτων, με το πλήθος στο Μόντσα να εκφράζει τον ενθουσιασμό του όλο και πιο έντονα καθώς η στρατηγική της Ferrari έδειχνε να αποδίδει.
Αρχικά, φαινόταν πως ο Leclerc θα ακολουθούσε και αυτός μια στρατηγική με δύο pit-stops, κάτι που ο ίδιος αμφισβήτησε, καθώς η Ferrari αντέδρασε σε μια προσπάθεια undercut από τον pole-sitter, Lando Norris (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης