Το Metaxa Hospitality Group, με ιδιαίτερη χαρά, πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο του TML Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης, την πρώτη συνάντηση με προμηθευτές – συνεργάτες του για τη δημιουργία ομάδας «βιώσιμων» προμηθευτών.
Η καινοτόμα αυτή δράση διοργανώνεται για πρώτη φορά από Ξενοδοχειακό Όμιλο στην Ελλάδα και είναι μια πρωτοβουλία του Ομίλου να εκπαιδεύσει τους συνεργάτες-προμηθευτές του Ομίλου για την κατανόηση του βιώσιμου τρόπου παραγωγής τροφίμων και του τρόπου βιώσιμης εταιρικής διακυβέρνησης.
Το Metaxa Hospitality Group πρωτοπορεί, διασυνδέοντας οργανικά - και μέσω των τοπικών κοινωνιών - τη βιωσιμότητα με την κοινωνική υπευθυνότητα, επιβεβαιώνοντας ότι οι Βιώσιμες Προμήθειες είναι σημαντική συνιστώσα για την Πράσινη μετάβαση του κλάδου της Φιλοξενίας.
Στο έργο ενσωματώνεται η τεχνογνωσία Οικοδόμησης Βιώσιμων Προμηθειών από ειδική ομάδα Έργου για θέματα βιωσιμότητας, την Local Food Experts.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών