Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Όμιλος EPSILON NET: Για 4η συνεχή χρονιά «Software Company of the Year» στα BITE Awards 2024

Όμιλος EPSILON NET: Για 4η συνεχή χρονιά «Software Company of the Year» στα BITE Awards 2024
Η ισχυρότερη δύναμη στον ψηφιακό μετασχηματισμό με ολοκληρωμένες «all-in-one» λύσεις

Ο Όμιλος EPSILON NET κατακτά για 4η συνεχή χρονιά μία εκ των την κορυφαίων διακρίσεων στα BITE Awards 2024, αποδεικνύοντας τη θέση του ως ηγετική δύναμη στον τομέα της τεχνολογίας και του επιχειρηματικού λογισμικού. Αποσπώντας συνολικά 13 βραβεία, αναγνωρίζεται η αφοσίωσή του στην αριστεία και την καινοτομία, καθώς και η ικανότητά του να αναδιαμορφώνει τον επιχειρηματικό χάρτη με την προσφορά προηγμένων λύσεων, που καθορίζουν τα νέα πρότυπα στον κλάδο. Η κορυφαία διάκριση «Software Company of the Year 2024» αποτελεί την επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ομίλου για συνεχή ανάπτυξη και τεχνολογική πρωτοπορία.
Για 13η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος EPSILON NET επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο αναγνώρισής του στον πιο σημαντικό θεσμό βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα. Όλες οι διακρίσεις αφορούν καινοτόμες υπηρεσίες και συστήματα πληροφορικής που προσφέρει, καθώς και στην επιτυχή υλοποίηση εξειδικευμένων και πολύπλοκων έργων πληροφορικής σε κορυφαίες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Μέσω της ολοκληρωμένης προσέγγισης των «all-in-one» λύσεων, ωθεί τα όρια της τεχνολογίας και της επιχειρηματικής στρατηγικής σε νέα επίπεδα, αναδιαμορφώνοντας το ψηφιακό τοπίο και μεταμορφώνοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται και επιτυγχάνουν στην ψηφιακή εποχή.
Οι σημαντικότερες βραβεύσεις που απονεμήθηκαν στις εταιρίες του Ομίλου EPSILON NET ήταν:

  • Gold στην κατηγορία «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού & Ψηφιακή Κάρτα»: Για τη συνεργασία της Epsilon HR με την ONE&ONLY AESTHESIS, δίνοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις του HR.
  • Gold στην κατηγορία «ICT λύσεις για επαγγελματίες / μικρομεσαίες επιχειρήσεις»: Για το Epsilon Financials, τον νέο ψηφιακό βοηθό που αναβαθμίζει την επιχειρηματική απόδοση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
  • Gold στην κατηγορία «Πακέτα Λογισμικού ERP/CRM/HR/Παραγωγή/Logistics»: Για την καινοτόμα πλατφόρμα PYLON Hybrid, τον gamechanger της ψηφιακής καινοτομίας.
  • Gold στην κατηγορία «Τεχνική Υποστήριξη / Εκπαίδευση / Πιστοποίηση»: Για την εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης με ενσυναίσθηση, βελτιώνοντας την εμπειρία και ικανοποίηση των πελατών.

Η Βασιλική Αναγνώστου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου EPSILON NET, δήλωσε: «Κάθε βραβείο αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και πηγή χαράς και το γεγονός ότι για 4η συνεχή χρονιά λαμβάνουμε μία εκ των κορυφαίων διακρίσεων στα BITE AWARDS μας γεμίζει υπερηφάνεια! Αυτή η αναγνώριση δεν αποτελεί μόνο επιβράβευση για τη μέχρι τώρα πορεία μας, αλλά και δέσμευση να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Η αφοσίωση των 1.500 στελεχών μας , η εμπιστοσύνη των πελατών μας και η διαχρονική τους στήριξη,  μας διατηρούν στην κορυφή της αγοράς. Παραμένουμε ο μεγαλύτερος Όμιλος Business Software στην Ελλάδα, με όραμα να οδηγήσουμε όλες τις επιχειρήσεις στη νέα ψηφιακή εποχή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης