Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lenovo - Σχέδια επέκτασης στην Αφρική

Lenovo - Σχέδια επέκτασης στην Αφρική
Πρώτος σταθμός η Νιγηρία, αναμένεται να ακολουθήσουν Γκάνα και Ακτή του Ελεφαντοστού
Σχέδια επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε smartphones στην Αφρική για φέτος επεξεργάζεται η Lenovo Group, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως, βασιζόμενη σε αύξηση της ζήτησης στη Νιγηρία.
H εταιρεία θα ξεκινήσει τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων, όπως το Vibe X και S930, την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της υπεύθυνο για την Αφρική.
Μάλιστα, όπως επισήμανε, η εταιρεία μπορεί να ξεκινήσει τις πωλήσεις στην Γκάνα και την Ακτή του Ελεφαντοστού αργότερα μέσα στη χρονιά.
Τα smartphones αναπτύσσονται σε μια σημαντική πλατφόρμα εργασίας, διασκέδασης και κοινωνικής δικτύωσης στη Νιγηρία, σημείωσε και πρόσθεσε ότι η Αφρική αποτελεί την επόμενη μεγάλη αγορά για τη Lenovo, με 170 εκατ. πληθυσμό, μετά την επιτυχή είσοδό της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία.
Αυτή την στιγμή, η εταιρεία έχει θέσει στο μικροσκόπιό της τις χώρες Γκάνα και Ακτή του Ελεφαντοστού, χωρίς όμως να μπορεί να διευκρινιστεί πότε θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις τηλεφώνων εκεί.
Μάλιστα, για το 2015 τόνισε ότι υπάρχουν σκέψεις να επεκταθεί η εταιρεία και σε άλλες χώρες της περιοχής

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης