Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρκαγιά σε δεξαμενές καυσίμων στην επικράτεια του Krasnodar μετά από ουκρανική επίθεση

Πυρκαγιά σε δεξαμενές καυσίμων στην επικράτεια του Krasnodar μετά από ουκρανική επίθεση
Το περιφερειακό επιχειρησιακό αρχηγείο ανέφερε ότι τη νύχτα της 5ης προς 6η Ιουλίου, εγκαταστάσεις στις περιοχές Yeisk, Leningrad και Pavlovsk δέχθηκαν επίθεση από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις 
Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά μετά από επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε δεξαμενές καυσίμων στην περιοχή Pavlovsky της επικράτειας του Krasnodar, ανέφερε ο επικεφαλής του δήμου Roman Parakhin στο κανάλι Telegram το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024.
«Η φωτιά μετά την επίθεση με UAV (drone) στις δεξαμενές καυσίμων έχει σβήσει, ειδικοί από τα αρμόδια τμήματα παραμένουν στο σημείο», έγραψε ο Parakhin.
Νωρίτερα, το περιφερειακό επιχειρησιακό αρχηγείο ανέφερε ότι τη νύχτα της 5ης προς 6η Ιουλίου, εγκαταστάσεις στις περιοχές Yeisk, Leningrad και Pavlovsk δέχθηκαν επίθεση από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Η επίθεση αποκρούστηκε, αλλά ως αποτέλεσμα της πτώσης συντριμμιών στο Yeisk, ένας πύργος κινητής τηλεφωνίας υπέστη μικρές ζημιές και στο χωριό Leningradskaya, μια δεξαμενή καυσίμων έπιασε φωτιά.
Ο Parakhin, με τη σειρά του, ανέφερε ότι η φωτιά σε δεξαμενές που προορίζονταν για την αποθήκευση καυσίμων σημειώθηκε μετά την πτώση θραυσμάτων ενός UAV στην αποθήκη πετρελαίου Pavlovsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης