Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καλιφόρνια: Οι διανομείς συνοδεύονται από ένοπλους φρουρούς λόγω της εκρηκτικής αύξησης της εγκληματικότητας

Καλιφόρνια: Οι διανομείς συνοδεύονται από ένοπλους φρουρούς λόγω της εκρηκτικής αύξησης της εγκληματικότητας

Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει ριζικά

Σχετικά Άρθρα
Τα πράγματα έχουν γίνει τόσο ουτοπικά στην πολιτεία της Καλιφόρνια, οι οδηγοί ντελίβερι συνοδεύονται από ένοπλους φρουρούς λόγω «ανησυχιών για εγκληματικότητα» ενώ πραγματοποιούν παραδόσεις.
Μια εταιρεία, η Core Mart, άρχισε να προσλαμβάνει τους φρουρούς για να συνοδεύουν τους οδηγούς της.
Πράγμα που σημαίνει ότι κάπου, σε μια αίθουσα συνεδριάσεων, πιθανότατα ήταν πιο λογικό να πληρώνει κανείς για όλο το νέο προσωπικό ασφαλείας παρά να συνεχίζει να επιτρέπει στους οδηγούς να ληστεύονται (και να χάνονται αποθέματα) όπως συνέβαινε πριν.
Καλιφόρνια: ακούγεται σαν ένα υπέροχο μέρος για επιχειρηματική δραστηριότητα.
Η αστυνομία του Σαν Χοσέ ανέφερε μια ελαφρά αύξηση στις ληστείες φορτηγών παράδοσης πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν έχει παρατηρηθεί πρόσφατη αύξηση, ανέφερε το NBC Bay Area.
Ο Flavio Lopez, υπάλληλος μιας διαφορετικής εταιρείας παράδοσης, εξέφρασε την επιθυμία του για έναν φύλακα ή τουλάχιστον ένα δεύτερο άτομο για να βοηθήσει στην παρακολούθηση των εμπορευμάτων, λέγοντας στο NBC:
"Τα πράγματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείς στο κέντρο της πόλης.
Είναι αυτό που είναι."
Ο συνταξιούχος αστυνομικός του Σαν Χοσέ, Cortez, που τώρα εργάζεται στην ασφάλεια επιχειρήσεων και λιανικής, είπε:
«Δυστυχώς, αυτό έχει γίνει τώρα η κοινωνία με ένοπλους φρουρούς που φυλάσσουν τα εμπορεύματα από τον λιανοπωλητή, επειδή φαίνεται να υπάρχει μια αίσθηση ανομίας στην κοινωνία μας».
Ο Κορτέζ κατέληξε:
Είναι πολύ ατυχές.
Εσείς και εγώ το πληρώνουμε.
«Ο καταναλωτής το πληρώνει στο backend επειδή οι τιμές αυξάνονται επειδή τα εμπορεύματα βγαίνουν από την πόρτα και κανείς δεν σταματά τους κακούς εξαιτίας της απειλής βίας».
Σημείωσε ότι εάν μια εταιρεία χρησιμοποιούσε τους φρουρούς, άλλες στον κλάδο πιθανότατα δεν έμειναν πολύ πίσω από την υιοθέτηση της στρατηγικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης