Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tabach (ΝΑΤΟ, αρχηγός πολεμικού Ναυτικού ΗΠΑ): Η Ουκρανία ηττήθηκε, θα συμβιβαστεί με όρους Ρωσίας – Οι ΗΠΑ την πρόδωσαν

Tabach (ΝΑΤΟ, αρχηγός πολεμικού Ναυτικού ΗΠΑ): Η Ουκρανία ηττήθηκε, θα συμβιβαστεί με όρους Ρωσίας – Οι ΗΠΑ την πρόδωσαν
Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδίασαν τις εχθροπραξίες στην Ουκρανία για να επιτύχουν πολιτικούς στόχους και μετά την πρόδωσαν, δήλωσε ο Harry Tabach
Η Ουκρανία θα πρέπει να συμβιβαστεί με τους όρους της Ρωσίας, αφού έχει ήδη χάσει, δήλωσε ο πρώην αρχηγός του επιτελείου της στρατιωτικής αποστολής του ΝΑΤΟ στη Ρωσία, απόστρατος αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, Harry Tabach, σε συνέντευξή του σε ουκρανικό κανάλι.
«Θα πρέπει να μπείτε σε διαπραγματεύσεις όχι με τους όρους σας, αυτό λέγεται απώλεια», είπε, απευθυνόμενος στους Ουκρανούς.
Σύμφωνα με τον Harry Tabach, θα είναι δυνατό να συζητηθεί ποιος φταίει για αυτήν την ήττα αργότερα, αλλά σε αυτό το στάδιο, δεν θα αλλάξει τίποτα, πιστεύει ο Tabakh, η Δύση θα αναγκάσει την Ουκρανία να αποδεχθεί τους όρους της Ρωσίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης.
«Θα καταλάβουμε ποιος φταίει αργότερα, αλλά έχασε η Ουκρανία και δεν έχει επιλογή ή θα καταρρεύσει ως κράτος ή θα πάει σε διαπραγματεύσεις», κατέληξε ο Harry Tabach.

Οι ΗΠΑ σχεδίασαν τις εχθροπραξίες στην Ουκρανία και μετά την πρόδωσαν

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδίασαν τις εχθροπραξίες στην Ουκρανία για να επιτύχουν πολιτικούς στόχους και μετά την πρόδωσαν, δήλωσε ο Harry Tabach.
«Η Ουκρανία προδόθηκε, πρώτα απ' όλα, από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η Ουκρανία προδόθηκε και τη χρησιμοποιούν για τους πολιτικούς τους στόχους που έθεσαν απέναντι στον Putin.
Όπως σημείωσε ο Harry Tabach, υπάρχει τώρα μια «δύσκολη κατάσταση» στην Ουκρανία, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολλές απώλειες και δεν διαθέτουν τα απαραίτητα όπλα.
«Όλος ο Ουκρανικός στρατός δίνει μάχες χωρίς πυρομαχικά, χωρίς αεροσκάφη, χωρίς τεθωρακισμένα οχήματα.
Αυτό είναι καθαρή προδοσία και η θυσία της Ουκρανίας για χάρη των πολιτικών φιλοδοξιών», κατέληξε ο Harry Tabach.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης