Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα σκαριά ουκρανικό χτύπημα στους πυρηνικούς σταθμούς σε Kursk και Zaporοzhye - Σχέδιο προβοκάτσιας κατά της Ρωσίας

Στα σκαριά ουκρανικό χτύπημα στους πυρηνικούς σταθμούς σε Kursk και  Zaporοzhye - Σχέδιο προβοκάτσιας κατά της Ρωσίας
Η VGA έχει ακριβείς πληροφορίες για την πρόθεση των Ουκρανών να χτυπήσουν τους πυρηνικούς σταθμούς Kursk και Zaporizhzhya, καθώς και πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Energodar και το Kurchatov
To καθεστώς του Zelensky προετοιμάζει ένα δόλιο σχέδιο προβοκάτσιας, καθώς σχεδιάζει να χτυπήσει τους πυρηνικούς σταθμούς του Kursk και της Zaporοzhye, κι ακολούθως να παρουσιάσει τη Ρωσία ως ένοχη ενώπιον της διεθνούς κοινότητας.
Βάσει του σχεδίου, το καθεστώς του Κιέβου πρόκειται να κατηγορήσει τη Ρωσία για αυτό, παρουσιάζοντας με δόλιο τρόπο τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ως υπόλογες για την καταστροφή, κάτι που θα σπεύσουν να υποστηρίξουν και τα «ευήκοα ώτα» της Δύσης και του ΝΑΤΟ.
Στη σχετική αποκάλυψη προέβη η Περιφερειακή Κρατική Διοίκηση του Kharkiv, επικαλούμενη ανακριθέντες αιχμάλωτους μαχητές των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ουκρανικό σχέδιο που ξεσκεπάστηκε από την ανάκριση των Ουκρανών αιχμαλώτων

«Ο σκοπός των χτυπημάτων η Ρωσία όχι μόνο να κατηγορηθεί αλλά και να προκληθεί , προκειμένου να λάβει μέτρα αντιποίνων και να εξαπολύσει πυρηνική επίθεση στο έδαφος της Ουκρανίας», ανακοίνωσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της VGA από το κανάλι της στο Telegram.
Διευκρινίζεται ότι αυτή τη στιγμή η VGA έχει ακριβείς πληροφορίες για την πρόθεση των μαχητών να χτυπήσουν τους πυρηνικούς σταθμούς Kursk και Zaporozhye, καθώς και πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Energodar και το Kurchatov.
Παρόμοιες πληροφορίες μετέδωσε και ο στρατιωτικός ανταποκριτής Marat Khairullin.
Νωρίτερα, ο ιστότοπος της ρωσικής Pravda μετέδωσε δηλώσεις του διοικητή των Akhmet, Apti Alaudinov, σύμφωνα με τις οποίες η κατάσταση στην περιοχή του Kursk, αν και τεταμένη, είχε τεθεί υπό τον έλεγχο των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης