Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποτυχημένη απόπειρα των Ουκρανών να εισβάλλουν στο Belgorod - Ρωσία: Υπό έλεγχο τα σύνορα

Αποτυχημένη απόπειρα των Ουκρανών να εισβάλλουν στο Belgorod - Ρωσία: Υπό έλεγχο τα σύνορα
Δύσκολη αλλά ελεγχόμενη κατάσταση - 500 Ουκρανοί στρατιώτες επιτέθηκαν σε δύο σημεία ελέγχου στη Nekhoteyevka και το Shebekino
Τα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία είναι «υπό έλεγχο» μετά την απόπειρα της Ουκρανίας να εισέλθει στη νότια περιοχή του Belgorod, σύμφωνα με αξιωματούχους του Κρεμλίνου.
Ο επικεφαλής της δυτικής περιοχής Belgorod της Ρωσίας δήλωσε ότι η κατάσταση στα σύνορα με την Ουκρανία είναι «δύσκολη αλλά υπό έλεγχο» μετά τις αναφορές για την ουκρανική επίθεση.
Το Belgorod και άλλες παραμεθόριες περιοχές βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού από τότε που η Ουκρανία εξαπέλυσε αστραπιαία επίθεση στη γειτονική περιοχή του Kursk πριν από τρεις εβδομάδες.

Δύσκολη αλλά ελεγχόμενη κατάσταση

Ο κυβερνήτης της περιοχής Vyacheslav Gladkov δήλωσε: «Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο εχθρός προσπαθεί να διασπάσει τα σύνορα της περιοχής.
«Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, η κατάσταση στα σύνορα παραμένει δύσκολη, αλλά υπό έλεγχο.
Ο στρατός μας πραγματοποιεί προγραμματισμένες εργασίες. Παρακαλούμε να παραμείνετε ήρεμοι και να εμπιστεύεστε μόνο τις επίσημες πηγές πληροφοριών».
Οι ουκρανικές δυνάμεις επιχείρησαν να εισέλθουν στη νότια περιοχή Βelgorod της Ρωσίας, σύμφωνα με τα ρωσικά κανάλια Telegram.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι 500 Ουκρανοί στρατιώτες επιτέθηκαν σε δύο σημεία ελέγχου στη Nekhoteyevka και το Shebekino.

belgorod1.jpeg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης