Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πανικός στις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ και Βρετανίας: Δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξει η Ουκρανία, οι Ρώσοι τους διαλύουν

Πανικός στις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ και Βρετανίας: Δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξει η Ουκρανία, οι Ρώσοι τους διαλύουν
Οι επικεφαλής της αμερικανικής CIA και της βρετανικής υπηρεσίας κατασκοπείας MΙ6 μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Financial Times στο Λονδίνο προέβλεψαν ότι δεν θα αντέξουν για πολύ οι Ουκρανοί στο Kursk, ενώ οι Ρώσοι παραμένουν πανίσχυροι
Καταρρέουν οι ελίτ ουκρανικές δυνάμεις που ανέλαβαν την αυτοκτονική αποστολή του Zelensky στη ρωσική περιοχή Kursk ενώ οι απώλειές τους αυξάνονται δραματικά.
Τον φόβο του ΝΑΤΟ μεταφέρει δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο αναφέρει πως ίσως πολύ σύντομα οι Ουκρανοί αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το Kursk.
Το άδοξο τέλος της ουκρανικής περιπέτειας ταυτόχρονα με την ασταμάτητη ρωσική προέλαση στο Donbass ανησυχούν έντονα και τους επικεφαλής της αμερικανικής CIA, William Burns και της βρετανικής υπηρεσίας κατασκοπείας M16, Richard Moore που καλούν σε συστράτευση τη Δύση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανωτερότητα της Ρωσίας.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο προέβλεψαν έμμεσα ότι οι Ουκρανοί δεν θα αντέξουν για πολύ στο Kursk ενώ διέβλεψαν άμεσα μεγάλο κίνδυνο για την παγκόσμια τάξη του μονοπολικού κόσμου.
Είναι η πρώτη φορά, που οι αρχηγοί CIA και ΜΙ6 εμφανίζονται μαζί, γεγονός ενδεικτικό των ιστορικών στιγμών και του πανικού στη Δύση.
Νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin είχε παραδεχθεί πως κανένα όπλο - όσο ισχυρό και εάν είναι δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα των Ουκρανών.

CIA – MΙ6: Δεν θα αντέξουν για πολύ οι Ουκρανοί στο Kursk – Πανίσχυρος ο Putin

Την ίδια στιγμή οι καταιγιστικές εξελίξεις στο ουκρανικό μέτωπο προκαλούν πανικό στις μυστικές υπηρεσίες των Αγγλοσαξόνων που σπεύδουν να προειδοποιήσουν για τον ρωσικό κίνδυνο, παραδεχόμενες εμμέσως την ανωτερότητα των Ρώσων.
Οι επικεφαλής της αμερικανικής CIA και της βρετανικής υπηρεσίας κατασκοπείας MΙ6 William Burns και Richard Moore, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Financial Times στο Λονδίνο προέβλεψαν ότι δεν θα αντέξουν για πολύ οι Ουκρανοί στο Kursk ενώ οι Ρώσοι παραμένουν πανίσχυροι.
O Moore της βρετανικής Μ16 αρνήθηκε να εκτιμήσει πόσο θα μπορούσε να αντέξει ο ουκρανικός στρατός στο Kursk στον απόηχο των δραματικών απωλειών των Ουκρανών στο Kursk.
«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πόσο θα μπορέσουν να αντέξουν οι Ουκρανοί στην περιοχή του Kursk», είπε ο Moore χαρακτηρίζοντας την απόφαση του Κιέβου να εισβάλει σε ρωσικό έδαφος «τολμηρή».
Ταυτόχρονα και οι δύο τόνισαν πως δεν έχουν «καμία απόδειξη ότι αποδυναμώνεται η εξουσία του Ρώσου ηγέτη Vladimir Putin».
Σε δραματικούς τόνους και οι δύο απεύθυναν ύστατη έκκληση στήριξης της Ουκρανίας ένδειξη της επικείμενης κατάρρευσής της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης