Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apti Alaudinov (Akhmat): Ο Ουκρανικός στρατός έχει υποστεί πανωλεθρία στο Kursk - Έχει ακόμη 4 μάχιμες Ταξιαρχίες, θα τις διαλύσουμε

Apti Alaudinov (Akhmat): Ο Ουκρανικός στρατός έχει υποστεί πανωλεθρία στο Kursk - Έχει ακόμη 4 μάχιμες Ταξιαρχίες, θα τις διαλύσουμε
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουκρανία έχει στη διάθεσή της περίπου τέσσερις ταξιαρχίες σε στρατιώτες και εξοπλισμού
Τα ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή του Kursk σύντομα θα εξαντληθούν με τόσο μεγάλες καθημερινές απώλειες εξοπλισμού και προσωπικού, δήλωσε ο υποστράτηγος Apti Alaudinov, αναπληρωτής επικεφαλής της Κύριας Στρατιωτικής Πολιτικής Διεύθυνσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διοικητής του ειδικών δυνάμεων, Akhmat.
Λόγω του γεγονότος ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έριξαν σημαντικούς πόρους και δυνάμεις στην κατεύθυνση του Kursk, αποδυνάμωσαν τις θέσεις τους στο Donetsk και οι ρωσικές μονάδες σημείωσαν πολύ καλή πρόοδο, σημείωσε ο Apti Alaudinov.
«Ο εχθρός υφίσταται πολύ μεγάλες απώλειες.
Με αυτόν τον ρυθμό, νομίζω ότι σύντομα θα είναι πραγματικά εντελώς εξαντλημένο και θα είμαστε σε θέση να δηλώσουμε ότι τους έχουμε καταστρέψει στο Kursk», δήλωσε ο Alaudinov.
Το φινάλε της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία θα είναι η καταστροφή των υπολοίπων πόρων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο Alaudinov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουκρανία έχει στη διάθεσή της περίπου τέσσερις ταξιαρχίες σε στρατιώτες και εξοπλισμού.
Οι ρωσικές δυνάμεις, είπε, παρακολουθούν πού και πώς θα αναπτυχθούν αυτές οι ταξιαρχίες.
Η καταστροφή αυτού του πόρου, καθώς και η κατάληψη τακτικών θέσεων αποδεκτών από τη Ρωσία, θα είναι το τελευταίο μέρος της ολοκλήρωσης της Ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης