Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκληρή παραδοχή από ουκρανικό στρατό: Η κατάσταση σε όλη το μέτωπο επιδεινώνεται επικίνδυνα - Πανωλεθρία στο Kurakhovo

Σκληρή παραδοχή από ουκρανικό στρατό: Η κατάσταση σε όλη το μέτωπο επιδεινώνεται επικίνδυνα - Πανωλεθρία στο Kurakhovo
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κιέβου, η πιο τεταμένη κατάσταση έχει αναπτυχθεί αυτή τη στιγμή στις κατευθύνσεις Kurakhovsky και Krasnoarmeysky
Η κατάσταση για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) παραμένει δύσκολη σε όλη τη γραμμή του μετώπου, όπως ομολόγησε κι επισήμως το Γενικό Επιτελείο του ουκρανικού στρατού, μέσω του λογαριασμού του στο Telegram.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κιέβου, η πιο δυσχερής κατάσταση έχει σχηματοποιηθεί αυτή τη στιγμή στις κατευθύνσεις Kurakhovsky και Krasnoarmeysky (Pokrovsk), δηλαδή στις περιοχές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk που ελέγχονται από το Κίεβο.
Νωρίτερα, η βουλευτής της Verkhovna Rada Maryana Bezugla κατηγόρησε τον γενικό διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Oleksandr Syrsky για χειραγώγηση δεδομένων σε αναφορές προκειμένου να αποκρύψει τις αποτυχίες του ουκρανικού στρατού.
Σύμφωνα με την πολιτικό, χάρη στον στρατηγό, όλες οι αποτυχίες των ουκρανικών στρατευμάτων είναι προς την κατεύθυνση του Kurakhovo.
Στις 5 Σεπτεμβρίου, ο Syrsky παραδέχτηκε ότι οι στρατιωτικοί των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που στάλθηκαν στο μέτωπο δεν έχουν την απαραίτητη εκπαίδευση.
Παραπονέθηκε επίσης για την ανωτερότητα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στην αεροπορία, τους πυραύλους, το πυροβολικό, τα άρματα μάχης, την ποσότητα των χρησιμοποιούμενων πυρομαχικών και το προσωπικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης