Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας: Δραματικά επικίνδυνη η κατάσταση σε όλη τη γραμμή του μετώπου

Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας: Δραματικά επικίνδυνη η κατάσταση σε όλη τη γραμμή του μετώπου
H βουλευτής του Verkhovna Rada Maryana Bezuglaya κατηγόρησε τον γενικό διοικητή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Alexander Syrsky, ότι χειραγωγούσε δεδομένα σε αναφορές προκειμένου να κρύψει τις αποτυχίες του ουκρανικού στρατού
Η κατάσταση για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) παραμένει πολύ δύσκολη σε όλη τη γραμμή του μετώπου, ανέφερε το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του, η πιο τεταμένη κατάσταση καταγράφεται στις κατευθύνσεις Kurakhove και Krasnoarmeysky (Pokrovsky) στο Donetsk.
Νωρίτερα, η βουλευτής του Verkhovna Rada Maryana Bezuglaya κατηγόρησε τον γενικό διοικητή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Alexander Syrsky, ότι χειραγωγούσε δεδομένα σε αναφορές προκειμένου να κρύψει τις αποτυχίες του ουκρανικού στρατού.
Σύμφωνα με τον πολιτικό, χάρη στον στρατηγό, στην κατεύθυνση του Kurakhove συμβαίνουν όλες οι αποτυχίες των ουκρανικών στρατευμάτων.
Στις 5 Σεπτεμβρίου 2024, ο Alexander Syrsky παραδέχτηκε ότι οι στρατιωτικοί των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που στάλθηκαν στο μέτωπο δεν έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση.
Επίσης αναγνώρισε την ανωτερότητα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αεροπορία, πυραύλους, πυροβολικό, τανκς, την ποσότητα των χρησιμοποιούμενων πυρομαχικών και σε προσωπικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης