Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος στην Βρετανία με το βίντεο επιστροφής της Κate Middleton: Γυρίστηκε στον «παράδεισο γυμνιστών και swingers»!

Σάλος στην Βρετανία με το βίντεο επιστροφής της Κate Middleton: Γυρίστηκε στον «παράδεισο γυμνιστών και swingers»!
«Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις μου στην παραλία μου έκαναν πρόταση άγνωστοι να συνευρεθούμε ερωτικά δύο φορές», έγραψε χρήστης σε κοινωνικό δίκτυο
Μετά την πρώτη ενθουσιώδη υποδοχή του προσωπικού και έντονα συναισθηματικού βίντεο επιστροφής της Κate Middleton, έρχεται... η «κατακραυγή», αφού Βρετανοί αναγνώρισαν στα πλάνα των υπέροχων αμμόλοφων, την «παραλία των γυμνιστών, των swingers και των κάθε λογής διεστραμμένων» όπως αναφέρουν στα κοινωνικά δίκτυα!
Αφού αναλύθηκαν τα ρούχα, τα χρώματα, τα σχέδια, οι χειρονομίες, οι εκφράσεις για να αποκαλύψουν κρυφά μηνύματα και συμβολισμούς που έκρυβε κάθε εκατοστό από τα πλάνα που συνέθεταν το βίντεο που δημιούργησε για την επιστροφή της πριγκίπισας της Ουαλίας στα δημόσια καθήκοντά της ο δημιουργός Will Gore, ήρθε η ώρα του τοπίου...
Κι εδώ τα πράγματα ανέτρεψαν την ρομαντική εικόνα, με πολλούς να αναγνωρίζουν την «αμαρτωλή παραλία» και να κάνουν λόγο για... επική βασιλική γκάφα!
02_24.jpg
Η αμαρτωλή παραλία Holkham

Οι σκηνές στη θάλασσα γυρίστηκαν στην παραλία Holkham, γνωστή ως «παράδεισος των γυμνιστών και των swingers» και «στέκι σεξουαλικά διεστραμμένων» ατόμων για τους ντόπιους!
Μάλιστα ξεκίνησε μια εκστρατεία «διωγμού» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2010, για την πλήρη απαγόρευση των γυμνιστών και επισκεπτών που αναζητούν «συντρόφους για ανταλλαγή» (swingers), ιδιαίτερα μετά τις μαρτυρίες παραθεριστών και ντόπιων στο Facebook, ότι τους είχαν κάνει πρόταση για σεξ στους αμμόλοφους, όπου η οικογένεια της Ουαλίας επέλεξε να κινηματογραφήσει ανέμελες οικογενειακές στιγμές.
«Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις μου στην παραλία μου έκαναν πρόταση άγνωστοι να συνευρεθούμε ερωτικά δύο φορές», έγραψε χρήστης, προσθέτοντας πως είχε δει ανθρώπους να κάνουν σεξ στους αμμόλοφους, καθώς και «άντρες που περπατούσαν και… αυτοϊκανοποιούνταν», όπως μεταφέρει η Daily Mail.
Ακολούθησαν κι άλλοι χρήστες που αποκάλυψαν παρόμοιες εμπειρίες για πληθώρα ανθρώπων που έκαναν σεξ δημόσια στους αμμόλοφους, αλλά και την… απελπισία των ντόπιων από τα σεξουαλικά όργια που έβλεπαν να γίνονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους.
03_26.JPG
Καταγγελίες στο κενό

Και παρότι έγιναν καταγγελίες στην τοπική αστυνομία και τις δημοτικές αρχές να λάβουν μέτρα εναντίον των «διεστραμμένων», δεδομένου ότι την παραλία επισκέπτονταν οικογένειες με παιδιά, οι αρχές «δεν έκαναν τίποτε, ποτέ».
Ούτε όταν το 2013 η αντιπαράθεση μεταξύ της Πολιτείας του Holkham και της οργάνωσης «Βρετανοί Γυμνιστές», που υποστήριξε πως δεν γίνεται να καταδικάζονται καθολικά οι γυμνιστές, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς «λίγων ατόμων με αρρωστημένα κίνητρα» εντάθηκε. 
Ούτε βέβαια όταν παρουσίασαν φωτογραφίες και στοιχεία για τις ορδές των θαλαμηγών και ιστιοφόρων των swingers που προσέγγιζαν την παραλία, για να βρούν ομοϊεδεάτες, απελευθερωμένα άτομα για να συμμετάσχουν στα ερωτικά όργια που διοργανώνονταν πάνω στα σκάφη.
Στην παραλία που όπως σημείωσε ένας κάτοικος της περιοχής, «ήταν ένα υπέροχο μέρος να επισκεφθείς, αλλά τώρα είναι απλώς ένα «καταφύγιο για swingers και διεστραμμένους που δεν δέχονται το “όχι” για απάντηση», είχαν γυριστεί σκηνές από την ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» με την Gwineth Paltrow.
Το παλάτι του Κένσιγνκτον δεν έχει απαντήσει στις αποκαλύψεις για την παραλία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης