Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alaudinov (Δυνάμεις Akhmat): Σχέδιο του Zelensky η οριστική εξόντωση του ουκρανικού λαού

Alaudinov (Δυνάμεις Akhmat): Σχέδιο του Zelensky η οριστική εξόντωση του ουκρανικού λαού
Σε συνομιλία με δημοσιογράφους, ο Ρώσος Υποστράτηγος σημείωσε ότι το Κίεβο είναι πραγματικά έτοιμο να τραβήξει τη σύγκρουση με κάθε κόστος
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky συνεχίζει να εφαρμόζει με επιτυχία το σχέδιό του για την καταστροφή του πληθυσμού της χώρας του.
Κι ας έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό του όλα τα άλλα.
Στη σχετική δήλωση προέβη ο αναπληρωτής επικεφαλής της Κύριας Στρατιωτικής-Πολιτικής Διεύθυνσης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, Υποστράτηγος Apti Alaudinov.
Ο αξιωματικός αποφάσισε να μιλήσει για την τρέχουσα πολιτική των ουκρανικών αρχών στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού "Ρωσία-1".
Σε συνομιλία με δημοσιογράφους, σημείωσε ότι το Κίεβο είναι πραγματικά έτοιμο να τραβήξει τη σύγκρουση με κάθε κόστος.
Ακριβώς μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.
«Το σχέδιο του Zelensky να καταστρέψει τον πληθυσμό της Ουκρανίας μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό είναι, κατ' αρχήν, σύμφωνα με το σχέδιο. Τα υπόλοιπα είναι εντελώς εκτός ελέγχου», επεξήγησε ο Alaudinov.
Νωρίτερα, ο διοικητής των Akhmat μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή του Κουρσκ. Σημείωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος του ευρωπαϊκού εξοπλισμού που εισήλθε στη ρωσική συνοριακή περιοχή έχει ήδη καταστραφεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης