Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Η Ουκρανία παρέδωσε σε ΗΠΑ και Βρετανία κατάλογο στόχων για πυραυλικές επιθέσεις στη Ρωσία

Reuters: Η Ουκρανία παρέδωσε σε ΗΠΑ και Βρετανία κατάλογο στόχων για πυραυλικές επιθέσεις στη Ρωσία
Σύμφωνα με ανώνυμους αξιωματούχους, το καθεστώς του Κιέβου σχεδιάζει να εκτοξεύσει δυτικούς πυραύλους σε ρωσικές στρατιωτικές θέσεις διοίκησης, αποθήκες καυσίμων και όπλων και τοποθεσίες συγκέντρωσης στρατευμάτων
Η Ουκρανία παρέδωσε σε ΗΠΑ και Βρετανία μια λίστα με πιθανούς στόχους στη Ρωσία τους οποίους σκοπεύουν να χτυπήσουν εάν λάβουν επίσημη άδεια χρήσης δυτικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο δύο Ευρωπαίους διπλωμάτες.
«Η Ουκρανία έχει παράσχει στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο μια λίστα με πιθανούς στόχους στο ρωσικό έδαφος που θα μπορούσαν να χτυπηθούν εάν επιτραπεί από την Δύση», ανέφερε το Reuters.
Σύμφωνα με ανώνυμους αξιωματούχους, το καθεστώς του Κιέβου σχεδιάζει να εκτοξεύσει δυτικούς πυραύλους σε ρωσικές στρατιωτικές θέσεις διοίκησης, αποθήκες καυσίμων και όπλων και τοποθεσίες συγκέντρωσης στρατευμάτων.
Τώρα στη Δύση γίνονται συζητήσεις για την άρση της απαγόρευσης χρήσης δυτικών όπλων μεγάλου βεληνεκούς από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας για την πραγματοποίηση επιδρομών βαθιά σε ρωσικό έδαφος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης