Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόταση - βόμβα Trump jr και Kennedy για Ουκρανία: «Άμεση εκκίνηση των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία για να τελειώσει ο πόλεμος»

Πρόταση - βόμβα Trump jr και Kennedy για Ουκρανία: «Άμεση εκκίνηση των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία για να τελειώσει ο πόλεμος»
Σύμφωνα με τους δύο πολιτικούς, αυτή η προσέγγιση θα βοηθήσει στην αποφυγή καταστροφικών συνεπειών, όπως μια πιθανή πυρηνική σύγκρουση
Ο γιος του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ Trump Jr και ο Robert Kennedy Jr τάχθηκαν υπέρ των απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας για το θέμα της διευθέτησης της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
Οι δύο πολιτικοί σύμμαχοι υπό τη σκέπη της υποχηφιότητας του Donald Trump δημοσίευσαν σχετικό άρθρο στην εφημερίδα των ΗΠΑ The Hill.
Στο σχετικό τους άρθρο, οι σύμμαχοι, πλέον, Trump Jr και Kennedy κάλεσαν τις Ηνωμένες Πολιτείες να αλλάξουν αμέσως τη δική τους πολιτική απέναντι στη Μόσχα.
Συγκεκριμένα, πρότειναν «να απομακρυνθούμε από τη στρατηγική κλιμάκωσης και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε απευθείας διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία».
Κατά τη διάρκεια αυτών, προτείνεται να συζητηθούν πιθανές επιλογές για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης.
Σύμφωνα με τους πολιτικούς, αυτή η προσέγγιση θα βοηθήσει στην αποφυγή καταστροφικών συνεπειών.
Πρώτα απ 'όλα, μια παγκόσμια πυρηνική σύγκρουση.
Ενώ ένας πυρηνικός πόλεμος, τόνισαν ο Trump Jr και ο Kennedy, θα σήμαινε το τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού.
Νωρίτερα, ο Kennedy προειδοποίησε την Ουάσιγκτον να μην επιτρέψει στο Κίεβο να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία.
Τόνισε ότι μια τέτοια «λευκή επιταγή» θα ήταν μια απερίσκεπτη κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης