Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Έχουμε στα χέρια μας το ολοκληρωμένο σχέδιο Zelensky για ειρήνη στην Ουκρανία

ΗΠΑ: Έχουμε στα χέρια μας το ολοκληρωμένο σχέδιο Zelensky για ειρήνη στην Ουκρανία
«Το ειρηνευτικό σχέδιο του Zelensky σκιαγραφεί στρατηγικές και βήματα που θα μπορούσαν να αποδειχθούν αποτελεσματικά» ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα
Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέτασαν τις προτάσεις που διατύπωσε ο επικεφαλής του εγκληματικού καθεστώτος του Κιέβου, Volodymyr Zelensky, σχετικά με την ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
Επί του παρόντος εργάζονται για το πώς θα υποστηρίξουν αυτό το σχέδιο κατά την προσεχή εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Αυτό ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου η Linda Thomas-Greenfield, Μόνιμη Αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον διεθνή οργανισμό.
Σημείωσε ότι το ειρηνευτικό σχέδιο του Zelensky σκιαγραφεί στρατηγικές και βήματα που θα μπορούσαν να αποδειχθούν αποτελεσματικά, αλλά σημείωσε ότι είναι σημαντικό να καταλάβουμε πώς να προωθήσουμε αυτές τις πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους ηγέτες των κρατών που θα συγκεντρωθούν στη Νέα Υόρκη.
Ο Zelensky είχε αναφέρει προηγουμένως ένα σχέδιο που θα μπορούσε να τερματίσει τη σύγκρουση, δείχνοντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden ως υπεύθυνο για την εφαρμογή του.
Με τη σειρά της, η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova, δήλωσε ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσει να σχολιάζει τις δηλώσεις του Zelensky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης