Τελευταία Νέα
Διεθνή

John Cohen (Εσωτερική Ασφάλεια ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν το πιο περίπλοκο σύνολο απειλών των τελευταίων 40 ετών

John Cohen (Εσωτερική Ασφάλεια ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν το πιο περίπλοκο σύνολο απειλών των τελευταίων 40 ετών
Όπως σημείωσε ο John Cohen, η ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών αντιμετωπίζει φυσικές και κυβερνοαπειλές τόσο από το εξωτερικό, όσο και από παράγοντες που δραστηριοποιούνται εντός της χώρας
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν το πιο περίπλοκο και επικίνδυνο σύνολο απειλών εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, δήλωσε στο Politico ο John Cohen, πρώην ανώτερος αξιωματούχος του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των πληροφοριών και της αντιτρομοκρατίας.
«Οι προεδρικές εκλογές στις 5 Νοεμβρίου 2024 έρχονται σε μια εποχή που οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν το πιο περίπλοκο, δυναμικό και επικίνδυνο σύνολο απειλών που έχω δει σε περισσότερα από 40 χρόνια δουλειάς επιβολής του νόμου, εσωτερικής ασφάλειας και εθνικής ασφάλειας», είπε ο John Cohen.
Όπως σημείωσε ο John Cohen, η ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών αντιμετωπίζει φυσικές και κυβερνοαπειλές τόσο από το εξωτερικό όσο και από παράγοντες που δραστηριοποιούνται εντός της χώρας.
Σημείωσε επίσης ότι οι επιτιθέμενοι έχουν πλέον «κατακτήσει πλήρως τη δύναμη που έχει το Διαδίκτυο».
Επίσης ένας πρώην ανώτερος αξιωματούχος είπε στο Politico ότι οι αξιωματούχοι ασφαλείας και επιβολής του νόμου άργησαν να προσαρμοστούν σε αυτές τις αλλαγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης