Τελευταία Νέα
Διεθνή

James Hecker (Στρατηγός ΗΠΑ, διοικητής Αεροπορίας σε Ευρώπη): Οι Ουκρανοί πιλότοι δεν έχουν εμπειρία για σύνθετες αποστολές με F-16

James Hecker (Στρατηγός ΗΠΑ, διοικητής Αεροπορίας σε Ευρώπη): Οι Ουκρανοί πιλότοι δεν έχουν εμπειρία για σύνθετες αποστολές με F-16
Ο James Hecker αναγνώρισε ότι οι σύμμαχοι του Κιέβου δεν μπορούν να εκπαιδεύσουν Ουκρανούς πιλότους για να πετάξουν το F-16 αρκετά γρήγορα
Οι Ουκρανοί πιλότοι δεν έχουν την εμπειρία να επιλύσουν περίπλοκες αποστολές στα F-16 που προμηθεύονται από τη Δύση, λέει ο στρατηγός James Hecker, διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στην Ευρώπη και την Αφρική.
«Για τους πιλότους, αυτά τα F-16 είναι καινούργια, επομένως δεν θα σταλούν στις πιο επικίνδυνες αποστολές», φέρεται να είπε ο James Hecker στο American Air & Space Forces Magazine.
Ο James Hecker αναγνώρισε επίσης ότι οι σύμμαχοι του Κιέβου δεν μπορούν να εκπαιδεύσουν Ουκρανούς πιλότους για να πετάξουν το F-16 αρκετά γρήγορα.
Στις 29 Αυγούστου, το Γενικό Επιτελείο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων αναγνώρισε την απώλεια του πρώτου μαχητικού αεροσκάφους F-16 που μεταφέρθηκε στην Ουκρανία, μια ειδική επιτροπή ερευνά τα αίτια της συντριβής.
Η Wall Street Journal έγραψε ότι το F-16 συνετρίβη λόγω σφάλματος του πιλότου.
Βουλευτής του Ουκρανικού κοινοβουλίου δήλωσε ότι το F-16 καταρρίφθηκε από το ουκρανικό σύστημα αεράμυνας Patriot λόγω έλλειψης συντονισμού μεταξύ των μονάδων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης