Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα τανκς του ΝΑΤΟ καίγονται στο Kursk - Λαμπάδιασαν Leopard και CV90 από τα καταιγιστικά ρωσικά πυρά

Τα τανκς του ΝΑΤΟ καίγονται στο Kursk - Λαμπάδιασαν Leopard και  CV90 από τα καταιγιστικά ρωσικά πυρά
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έριξαν στις μάχες γερμανικά άρματα μάχης Leopard 2, σουηδικά οχήματα μάχης πεζικού CV90 και άλλα οχήματα του ΝΑΤΟ
Ολόκληρες ίλες ουκρανικών αρμάτων μάχης καταστρέφονται κατά τις αποτυχημένες επιθέσεις τους στο Kursk κοντά στην πόλη Sudzha.
Οι ένοπλες δυνάμεις προσπαθούν να διασπάσουν τη ρωσική άμυνα κοντά στους οικισμούς Veseloe, Medvezhie και Novy Put στη συνοριακή περιοχή Glushkovsky.
Η Ρωσία μάλιστα διένειμε οπτικό υλικό με τα αποτελέσματα αυτών των επιχειρήσεων.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έριξαν στις μάχες γερμανικά άρματα μάχης Leopard 2, σουηδικά οχήματα μάχης πεζικού CV90 και άλλα οχήματα του ΝΑΤΟ.
Υποστηριζόμενες από οχήματα μηχανικού, διέρρηξαν τα ναρκοπέδια στην πρώτη γραμμή της ρωσικής άμυνας. Ακολούθησαν τεθωρακισμένα οχήματα με πεζικό σε μια προσπάθεια να καταλάβουν ρωσικά εδάφη.
Οι ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις χτύπησαν και κατέστρεψαν τα τανκς του ΝΑΤΟ.

Μεγάλες απώλειες για τους Ουκρανούς

Ο ουκρανικός στρατός υπέστη μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό.
Μερικοί από τους Ουκρανούς επιτιθέμενους κατάφεραν να ξεφύγουν από το πεδίο της μάχης.
Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα προσπαθειών, ο ουκρανικός στρατός απέτυχε να αποκτήσει βάση στο ρωσικό έδαφος και να σημειώσει περαιτέρω πρόοδο.
Σταματημένες σε Navy Put, Veseloe και Medvezhie, οι ουκρανικές δυνάμεις προσπαθούν να συγκεντρώσουν στρατό κάτω από τα ρωσικά πυρά για να εξαπολύσουν επιθέσεις στην περιοχή Krasnooktyabrsky που βρίσκεται στα δυτικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης