Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δρακόντεια μέτρα για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης στη Ρωσία

Δρακόντεια μέτρα για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης στη Ρωσία
Η Ρωσία προχωρά στη λήψη σκληρών μέτρων για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης
Η ρωσική κρατική Δούμα θα αρχίσει σύντομα τις εργασίες για πέντε νομοσχέδια που εκπονήθηκαν από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για τη μεταναστευτική πολιτική, τα οποία στοχεύουν στην καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.
Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin το ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Komsomolskaya Pravda.
Οι εργασίες έχουν πλέον ολοκληρωθεί και έχουν ετοιμαστεί πέντε νομοθετικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θα αρχίσουν να εξετάζονται αυτή την εβδομάδα από τις επιτροπές, γιατί ορισμένες από αυτές έχουν ήδη λάβει το πράσινο φως και μπορούμε να προχωρήσουμε.
«Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε στην εξέταση νομοσχεδίων στην Κρατική Δούμα», σημείωσε ο Volodin.
Νωρίτερα, η επικεφαλής της επιτροπής, αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας Irina Yarovaya, είπε ότι τα νομοσχέδια είναι έτοιμα για υποβολή και έχουν ήδη υποστηριχθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο.
Όπως υπενθύμισε ο Volodin, τα νομοσχέδια συνεπάγονται συστημικά μέτρα για την καταπολέμηση, πρώτα απ 'όλα, της παράνομης μετανάστευσης.
«Προτείνουμε να αναγνωριστεί ως επιβαρυντική περίσταση η διάπραξη εγκλήματος από άτομο που διαμένει παράνομα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας», σημείωσε ο Volodin.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τιμωρία για άτομα που ήρθαν στη Ρωσία παράνομα και διέπραξαν ένα έγκλημα «θα είναι μεγαλύτερη και αυτό θα σταματήσει πολλούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης