Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Axios: Η Kamala δοξάζεται κρυπτόμενη - Την κρατούν επίτηδες μακριά από ... δημοσιογράφους οι Δημοκρατικοί

Βόμβα Axios: Η Kamala δοξάζεται κρυπτόμενη - Την κρατούν επίτηδες μακριά από ... δημοσιογράφους οι Δημοκρατικοί
Από τις 21 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, η Harris έχει παραχωρήσει τρεις μόλις συνεντεύξεις στα ΜΜΕ...
Το επικοινωνιακό επιτελείο της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία Kamala Harris περιορίζει σκόπιμα την έκθεσή της σε εκπροσώπους του Τύπου, αποκαλύπτει το αμερικανικό ειδησεογραφικό portal Axios.
«Η ομάδα της Harris πιστεύει ότι ο περιορισμός των αλληλεπιδράσεων με τα μέσα ενημέρωσης είναι η σωστή στρατηγική - ακόμα κι αν ενοχλεί τους δημοσιογράφους», τονίζει σχετικά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του αμερικανικού, ειδησεογραφικού πρακτορείου.
Σημειώνεται ότι από τις 21 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, η Harris έχει παραχωρήσει τρεις μόλις συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την πηγή, «οι χειρότερες στιγμές» κατά τη θητεία του πολιτικού ως αντιπροέδρου των ΗΠΑ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων όταν η Αμερικανή αντιπρόεδρος έκανε ανάρμοστα και, ενίοτε, ασυνάρτητα σχόλια για φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.
Με τον τρόπο αυτό, η εκστρατεία της υποψηφίου προσπαθεί έτσι να αποφύγει την επανάληψη αμφιλεγόμενων και αμήχανων καταστάσεων, που θα μπορούσαν να της στοιχίσουν εκλογικά.
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ούτε η Harris, αλλά ούτε και ο Ρεπουμπλικανός ανθυποψήφιός της Donald Trump, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το εκλογικό σώμα των ΗΠΑ στο πρόσφατο τηλεοπτικό debate του ABC.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης