Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία έχει ήδη αναπτύξει το ανίκητο όπλο του Putin - Έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει στο αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας

Η Ρωσία έχει ήδη αναπτύξει το ανίκητο όπλο του Putin - Έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει στο αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας
Δεν μπορεί να αναχαιτιστεί...
Η Ρωσία αναπτύσσει ενεργά το πιο πρόσφατο σύστημα μάχης Avangard, το οποίο έχει τη φήμη του ανίκητου όπλου, γράφει η Khaleda Rahman για το Newsweek .
Το Avangard ήταν ένα από τα πολλά προηγμένα οπλικά συστήματα που ανακοινώθηκαν από τον Putin τον Μάρτιο του 2018.
Το εν λόγω σύστημα είναι ικανό να πετά με 27 φορές την ταχύτητα του ήχου και δεν μπορεί να αναχαιτιστεί.
Ο συγγραφέας υπενθυμίζει ότι, κατά την εισαγωγή του Avangard, ο Ρώσος ηγέτης μίλησε για την ικανότητα του συστήματος να εκτελεί αιχμηρούς ελιγμούς στο δρόμο προς τον στόχο, γεγονός που το καθιστά άτρωτο στην αεροπορική και αντιπυραυλική άμυνα.
Σύμφωνα με στρατιωτικούς αναλυτές που επικαλείται ο Ραχμάν, το Avangard έχει βεληνεκές άνω των 6.000 χιλιομέτρων και μπορεί να φέρει πυρηνική ή συμβατική κεφαλή.
Επιπλέον, είναι σε θέση να πετάξει πάνω από την Ανταρκτική και να προσεγγίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες από το νότο.
Το «Vanguard» έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει στο αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας και να χτυπά κρίσιμους στόχους, καταλήγει το άρθρο.
Την περασμένη εβδομάδα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι το δεύτερο σύνταγμα Avangards ανέλαβε καθήκοντα μάχης με το τμήμα Orenburg των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων.
Το συγκρότημα Avangard αποτελείται από έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο UR-100N UTTKh και μια μονάδα υπερηχητικής ολίσθησης, η οποία μπορεί να πετάξει σε πυκνά στρώματα της ατμόσφαιρας σε μια διηπειρωτική εμβέλεια, φτάνοντας ταχύτητες έως και 28 Mach (περίπου 7,5 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο).
1839356913_47_0_3688_2048_600x0_80_0_0_59397b883ba3596ef5efeb8a310c39e9.jpg_1.webp

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης