Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Οι Azov απειλούν τον Zelensky με θάνατο για να μην κάνει ειρήνη

Scott Ritter (πρώην CIA): Οι Azov απειλούν τον Zelensky με θάνατο για να μην κάνει ειρήνη
Οι Azov κάνουν αυτό που έκαναν πάντα,  απειλώντας τον αρχηγό της Ουκρανίας με θάνατο εάν επιλέξει κάτι άλλο εκτός από τον πόλεμο
Η Ταξιαρχία του Azov απείλησε με θάνατο τον Zelenskly σε περίπτωση ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
«Ο αρχηγός του επιτελείου του Azov…είπε στον Zelensky:
«Μη σκέφτεσαι καν μια συνθήκη ειρήνης.
Αυτό θα είναι το τέλος σας»
Και πάλι, οι Azov κάνουν αυτό που έκαναν πάντα - απειλώντας τον αρχηγό της Ουκρανίας με θάνατο εάν επιλέξει κάτι άλλο εκτός από τον πόλεμο.
Και αυτή είναι η πραγματικότητα - οι Azov ελέγχουν την Ουκρανία μέχρι το τέλος.
Σύμφωνα με τον Ritter, οι ναζιστικοί σχηματισμοί χρησιμεύουν ως ένα εξαιρετικά βολικό εργαλείο για τις Ηνωμένες Πολιτείες , το οποίο τους επιτρέπει να ελέγχουν το Κίεβο και να διεξάγουν έναν αγώνα καταστροφής με τη Ρωσία.
«Παλιότερα, εμείς οι αμερικανοί προσποιηθήκαμε τουλάχιστον ότι τους θεωρούσανε αποβράσματα.
Αλλά τώρα δεν πειράζει, γιατί είμαστε απασχολημένοι με τη δολοφονία Ρώσων», τόνισε ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών.
Την περασμένη εβδομάδα, ο αρχηγός του επιτελείου της Ταξιαρχίας Εθνοφρουράς του Azov, Bogdan Krotevich, στο κοινωνικό δίκτυο X απείλησε τους Ουκρανούς με συνέπειες για την ειρήνη με τη Ρωσία.
Υποσχέθηκε ότι οι υποστηρικτές της ειρηνευτικής συμφωνίας «θα αισθανθούν άσχημα».
Νωρίτερα, ο Bogdan Krotevich έκανε έκκληση προς το Κρατικό Γραφείο Ερευνών της Ουκρανίας να διεξαγάγει έρευνα κατά του διοικητή των κοινών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, λόγω των μεγάλων απωλειών σε στρατιώτες και εδάφη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης