Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Σπίρτζη: Οι προτάσεις Κασσελάκη είναι… ρευστοποίηση κόμματος - Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ μας βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ

Επίθεση Σπίρτζη: Οι προτάσεις Κασσελάκη είναι… ρευστοποίηση κόμματος - Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ μας βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ
«Περιμέναμε να ακούσουμε κάτι για τα μαύρα εδώ μέσα περιμέναμε να ακούσουμε κάτι για τον υπονομευτή Αλέξη, ή για τον Αλέξη που κάνει παιχνίδια»
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε ο Χρήστος Σπίρτζης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός άρχισε την τοποθέτησή του με αναφορά στην επίσκεψη Κασσελάκη και Ευάγγελου Αποστολάκη στη Μακρόνησο, τον Σεπτέμβριο του 2023 λέγοντας:
«Σύντροφε Βαγγέλη, δεν είπες στον Στέφανο ούτε όταν πηγαίνατε, ούτε όταν γυρίζατε, ότι στα ξερονήσια οι φυσικοί και πολιτικοί μας παππούδες βασανίστηκαν, σακατεύτηκαν, σκοτώθηκαν για να λέμε ελεύθερα την πολιτική μας άποψη.
Και αυτήν την κληρονομιά την πολιτική κληρονομιά, δεν πρόκειται να την προδώσουμε στο όνομα οποιουδήποτε όσους τραμπουκισμούς και χουλιγκανισμούς και ύβρεις και αν υποστούμε».

Ο κ. Σπίρτζης συνέχισε: «Πρόεδρε. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι είσαι Πρόεδρος από την πρώτη μέρα. Μόνο εσύ το έχεις αμφισβητήσει. Δεν θα σταματήσω να λέω αυτό που πιστεύω ό,τι και να κάνετε. Πώς να το πιστέψω αυτό όταν μια μέρα πριν το κλείσιμο της καθημερινής Αυγής υπήρχε ανάρτηση στην Αυγή από πηγές της Κουμουνδούρου που αναρωτιόταν αν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Πόση ντροπή!
Ποιος είναι υπεύθυνος για τις πηγές της Κουμουνδούρου; Πως να πιστέψω ότι τα τρολ 24/7 που στηρίζουν συγκεκριμένη λογική του ΣΥΡΙΖΑ μας βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ. Πως να το πιστέψω; Έχουμε στοχοποιηθεί από συγκεκριμένα συμφέροντα, από πολύ ισχυρότερες πολιτικές ηγεσίες και σήμερα βαφτιζόμαστε νομενκλατούρα».

«Περιμέναμε να ακούσουμε κάτι για τα μαύρα εδώ μέσα περιμέναμε να ακούσουμε κάτι για τον υπονομευτή Αλέξη, ή για τον Αλέξη που κάνει παιχνίδια. Ποια παιχνίδια κάνει, ποια ήταν η υπονόμευση του Αλέξη και γιατί δεν ειπώθηκε πριν τις εκλογές;
Όταν ήταν κάτω από την εξέδρα και χειροκροτούσε;
Και βέβαια Στέφανε, Πρόεδρε, πρέπει να μας πεις εσύ ο ίδιος κάνεις μπούλινγκ σε βουλευτές, σε δημοσιογράφους; άλλα μέλη της ΚΕ κάνουν μπούλινγκ σε συντονιστές οργανώσεων κάνουν; (...)
Μίλησες για τη βάση και για άμεση δημοκρατία και σου προτείνουμε να πάμε στη βάση. Με δημοψηφίσματα και το αρνείσαι. Πότε θα πούμε μια αλήθεια ναι στην άμεση δημοκρατία ή εναντίον των δημοψηφισμάτων;
Ρευστοποίηση κόμματος είναι οι προτάσεις που έκανε σήμερα ο Πρόεδρος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης