Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του - Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος μεταξύ των ομιλητών

ΠΑΣΟΚ: Εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του - Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος μεταξύ των ομιλητών
Θα τιμηθούν τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη 1974
Σχετικά Άρθρα
Εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 3/9, στις 19:30 στο Ζάππειο.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ θα τιμηθούν τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη 1974.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία - αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο και το έργο του ταυτίστηκε με τον αγώνα κατά της χούντας και τη Μεταπολίτευση.
«Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν έχει κλείσει τον κύκλο του, αλλά γιορτάζει τα 50 του χρόνια την Τρίτη ενωμένο, ενισχυμένο και με προοπτική να είναι το κόμμα που με την αξιοπιστία του, το νέο ήθος του, τις σύγχρονες προτάσεις του θα ανοίξει την πόρτα εξόδου στη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές» δήλωσε προ ημερών από την Ξάνθη ο πρόεδρος του κόμματος, Ν. Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης