Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιμένει ο Trump - Οι μετανάστες τρώνε γάτες και σκύλους, βιάζουν νεαρές Αμερικανίδες

Επιμένει ο Trump - Οι μετανάστες τρώνε γάτες και σκύλους, βιάζουν νεαρές Αμερικανίδες
Tο ζήτημα της μετανάστευσης είναι κορυφαίο στην ατζέντα των Αμερικανών ψηφοφόρων

Στις καταγγελίες κατά των μεταναστών εμμένει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump.
Στην ομιλία του στην Αριζόνα, ο Trump επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι Αϊτινοί μετανάστες που έχουν καταφύγει στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο κλέβουν σκύλους και γάτες για να τους φάνε.
«Ήταν μια υπέροχη κοινότητα, είναι φρικτό αυτό που συμβαίνει», κατήγγειλε ο Ρεπουμπλικάνος, κατηγορώντας χωρίς αποδείξεις μετανάστες ότι επιτίθενται σε «χήνες» ή ότι «βιάζουν νέες Αμερικανίδες».
Ο Trump έχει υποσχεθεί ότι, αν επανεκλεγεί, θα αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση προχωρώντας σε μαζικές απελάσεις.
Tο ζήτημα της μετανάστευσης είναι κορυφαίο στην ατζέντα των Αμερικανών ψηφοφόρων, εν όψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.
Μέχρι στιγμής η υποψήφια των Δημοκρατικών Kamala Harris, δεν έχει απαντήσει στους ισχυρισμούς του αντιπάλου της, οι οποίοι διαψεύστηκαν από τους δημοσιογράφους του ABC κατά τη διάρκεια του debate, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να τους καταγγέλλει για «στημένη αναμέτρηση» και μεροληψία υπέρ της Harris.
Όταν ο Trump αναφέρθηκε στη θεωρία για τους Αϊτινούς που τρώνε ζώα συντροφιάς, η Δημοκρατική υποψήφια  κούνησε το κεφάλι της με δυσπιστία, έχοντας μια έκφραση που δήλωνε κάτι ανάμεσα σε σοκ και έκπληξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης