Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταγγελία Θανάση Οικονόμου: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κλείσει συμφωνίες με υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ

Καταγγελία Θανάση Οικονόμου: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κλείσει συμφωνίες με υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ
Ο πρώην βουλευτής απευθυνόμενος προς τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Τσόγκα του επέστησε ιδιαίτερα την προσοχή, λέγοντας του πως τα εν λόγω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που συνομιλούν με υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, το μόνο που μπορούν να μεταφέρουν "εκτός από το σαρκίο τους, είναι το μικρόβιο της διάλυσης"
Σε μια αποκάλυψη "βόμβα" για τις εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ προχώρησε ο πρώην βουλευτής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Οικονόμου.
Όπως δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε ότι πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν κλείσει συμφωνίες με υποψήφιους που διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (χωρίς να τους κατονομάζει), υπονοώντας προφανώς ότι το κάνουν ώστε να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.
Ερωτώμενος εκ νέου για το τι εννοεί, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε λέγοντας "ακούω ονόματα πολλά και δεν είπα μόνο με τον κ. Ανδρουλάκη".
Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής απευθυνόμενος προς τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Τσόγκα του επέστησε ιδιαίτερα την προσοχή, λέγοντας του πως τα εν λόγω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που συνομιλούν με υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, το μόνο που μπορούν να μεταφέρουν "εκτός από το σαρκίο τους, είναι το μικρόβιο της διάλυσης".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης