Τελευταία Νέα
Διεθνή

Strana (ΜΜΕ Ουκρανίας): Θα απολυθούν ο υπουργός άμυνας Umerov και ο Kirill Budanov των Μυστικών Υπηρεσιών

Strana (ΜΜΕ Ουκρανίας): Θα απολυθούν ο υπουργός άμυνας Umerov και ο Kirill Budanov των Μυστικών Υπηρεσιών
«Ο Υπουργός Άμυνας, Rustem Umerov και ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών, Kirill Budanov, ενδέχεται να απολυθούν από τις θέσεις τους», σύμφωνα με το Strana
Ο επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας Rustem Umerov και ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών Kirill Budanov πιθανότατα θα απολυθούν, αναφέρει το ουκρανικό μέσο ενημέρωσης Strana.
«Ο Υπουργός Άμυνας Rustem Umerov και ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών Kirill Budanov ενδέχεται να απολυθούν από τις θέσεις τους».
Όπως σημειώνει το ουκρανικό μέσο ενημέρωσης Strana, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ουκρανίας Oleg Ivashchenko ενδέχεται να γίνει ο νέος επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών.
Σύμφωνα με την πηγή, ο Rustem Umerov ενδέχεται να ηγηθεί της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών.
Ο Υπουργός άμυνας της Ουκρανίας Rustem Umerov έχει αρχίσει πρόσφατα να δέχεται έντονη κριτική από ακτιβιστές που πρόσκεινται σε δυτικές δομές.
Το Ουκρανικό μέσο Babel, επικαλούμενο πηγές, ανέφερε ότι ο Umerov απέλυσε δύο από τα στελέχη του Budanov - τον Viktor Zaitsev και τον Igor Ostapenko.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης