Τελευταία Νέα
Κοινωνία

10ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας: Πρώτος ο Ρουμάνος Κορνέσκι – Η Ασημακοπούλου πρώτη στις γυναίκες

10ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας: Πρώτος ο Ρουμάνος Κορνέσκι – Η Ασημακοπούλου πρώτη στις γυναίκες
Οι νικητές του 10ου Ημιμαραθωνίου  της Αθήνας

Νικητές στον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας είναι ο Αλεξάντρου Κορνέσκι από τη Ρουμανία, ο οποίος σημείωσε ρεκόρ διαδρομής με 1.07.26, αλλά και η Κατερίνα Ασημακοπούλου.
Δεύτερος , μετά τον τερματισμό του Κορνέσκι, ο Παναγιώτης Καραΐσκος, ο οποίος κάλυψε την απόσταση σε 1.07.45, ενώ τρίτος στον Ημιμαραθώνιο και δεύτερος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τερμάτισε ο Δημήτρης Τσάκαλος του ΓΣ Αμαρουσίου Αττικής με χρόνο 1.09.20, ενώ τέταρτος ο δρομέας του Ολυμπιακού Γιώργος Καλαπόδης με 1.09.32.
Τις απονομές των νικητών του Ημιμαραθωνίου έκαναν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών, Γιώργος Δημόπουλος και η Β Ειδική Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παρασκευή Παχατουρίδου.
Τα μετάλλια των νικητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απένειμαν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) Πάκο Μποράο, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή και η Μαρία Μενενάκου, Γενική Γραμματέας Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσμπονδίας.

Πρώτη η Ασημακοπούλου

Στις γυναίκες, πρώτη στον Διεθνή και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, τερμάτισε η Κατερίνα Ασημακοπούλου (ΑΟ Μυκόνου) με χρόνο 1.19.42.
Δεύτερη τερμάτισε η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας) με χρόνο 1.20.03 και τρίτη η Ειρήνη-Ρια Μιχαλά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 1.22.57
Τις απονομές έκαναν η υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας της Ergo, Μαρκέλλα Τσουρογιάννη, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης και διευθύνων σύμβουλος της Speedex Παναγιώτης Τορνάρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης