Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η στιγμή της εξιλέωσης: Ο Σάκα φώναξε «παρών» για την Αγγλία, σβήνοντας τον δικό του... εφιάλτη στα πέναλτι! (video)

tags :
Η στιγμή της εξιλέωσης: Ο Σάκα φώναξε «παρών» για την Αγγλία, σβήνοντας τον δικό του... εφιάλτη στα πέναλτι! (video)
Από τα δάκρυα του Μπουκάγιο Σάκα μετά το χαμένο πέναλτι με την Ιταλία στο EURO 2020, στο πλατύ χαμόγελο μετά το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην Ελβετία (06/07). Ευστοχώντας στη διαδικασία των πέναλτι, ο Σάκα «έκλεισε» μία καλή εκείνο το άσχημο κεφάλαιο της καριέρας του, δείχνοντας πως είναι εδώ, πιο ώριμος από ποτέ.
Πριν από τρία χρόνια, ο Μπουκάγιο Σάκα ήταν από τους «μοιραίους» της Αγγλίας στον μεγάλο τελικό με την Ιταλία για το EURO 2020. Μετά τα άστοχα πέναλτι των Ράσφορντ και Σάντσο, δεν σημάδεψε σωστά, ο Ντοναρούμα απέκρουσε την εκτέλεσή του και έδωσε το τρόπαιο στην Ιταλία.
Στιγμές μετά το χαμένο πέναλτι, ο 19χρονος τότε Σάκα ήταν περίλυπος, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν. Κρίθηκε πολύ τις μέρες που ακολούθησαν και άκουσε ακόμη περισσότερα, ιδίως από τον αδηφάγο βρετανικό Τύπο, ενώ δέχθηκε επίσης απειλητικά μηνύματα ρατσιστικού περιεχομένου.
Τρία χρόνια μετά, ο Σάκα πήρε το… αίμα του πίσω. Η Ελβετία είχε μόλις ανοίξει το σκορ με τον Εμπολό στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης για τη φάση των «8» και οι Άγγλοι βρέθηκαν ξανά στο χείλος του αποκλεισμού, όπως συνέβη με τη Σλοβακία μερικές ημέρες πριν.

Η συνέχεια στο BNSports
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης