Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στον εισαγγελέα 59χρονος που έσπρωξε την πρώην σύντροφό του από το μπαλκόνι

Στον εισαγγελέα 59χρονος που έσπρωξε την πρώην σύντροφό του από το μπαλκόνι
Οι δύο τους ήταν στο μπαλκόνι και όταν καβγάδισαν, ο 59χρονος έσπρωξε τη γυναίκα μαζί με την καρέκλα στην οποία καθόταν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κάγκελο, το οποίο υποχώρησε. Η γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτήν τη φορά στο Κάτω Σαμικό του νομού Ηλείας. Θύμα ήταν μια 57χρονη γυναίκα, την οποία ο πρώην σύντροφός της έσπρωξε και έριξε από το μπαλκόνι.
Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής.
Οι δύο τους ήταν στο μπαλκόνι και όταν καβγάδισαν, ο 59χρονος έσπρωξε τη γυναίκα μαζί με την καρέκλα στην οποία καθόταν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κάγκελο, το οποίο υποχώρησε. Η γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.
Ο 59χρονος συνελήφθη και φέρεται ότι έχει παραδεχθεί τις πράξεις του. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης της Δ.Α. Ηλείας στον Πύργο, με παράλληλη κινητοποίηση και του Α.Τ. Κρεστένων.
Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης