Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παντρεύεται στην Αθήνα η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου

Παντρεύεται στην Αθήνα η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου

Το κοσμικό γεγονός της χρονιάς

Σχετικά Άρθρα
Ο γάμος της κόρης του βασιλιά των Ελλήνων, Κωνσταντίνου, της Θεοδώρας, με Αμερικανό δικηγόρο, θα είναι σίγουρο το κοινωνικό event της σεζόν.
Όχι μόνο από την άποψη της καλαισθησίας αλλά κυρίως γιατί για το συγκεκριμένο μυστήριο πρόκειται να καταφθάσουν στη χώρα μας μέλη των περισσότερων βασιλικών οίκων του κόσμου.
Παρόλο που το συγκεκριμένο ζευγάρι ζει στις ΗΠΑ – εκείνη είναι ηθοποιός και εκείνος διακεκριμένος δικηγόρος- αποφάσισαν ο γάμος να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας καθώς η βασιλική οικογένεια αγαπά την Ελλάδα και περνά πολύ χρόνο πλέον εδώ.
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας, είχε προγραμματίσει τον γάμο της τρεις φορές, ωστόσο η πανδημία και στη συνέχεια η απώλεια του πατέρα της, οδήγησαν στην αναβολή του ευχάριστου γεγονότος.
Πλέον όμως, ήρθε η στιγμή να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μαζί με τον επί χρόνια σύντροφό της Matthew.
Το μυστήριο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο, στις 28 δηλαδή Σεπτεμβρίου, στις 17.30 στη Μητρόπολη Αθηνών.
Στον ναό δηλαδή που πριν από πολλά χρόνια παντρεύτηκαν οι γονείς της.
Και μάλιστα θα τηρήσουν το ίδιο πρωτόκολλο όπως και θα χρησιμοποιήσουν για το μυστήριο τα ίδια βασιλικά στέφανα Cartier του Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης