Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δήμος Αθηναίων: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ Δούκα και Μπακογιάννη

Δήμος Αθηναίων: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ Δούκα και Μπακογιάννη
Ο Κώστας Μπακογιάννης υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή Δούκα έχει την στήριξη της Χρυσής Αυγής από την εκλογή της και μετά
Σχετικά Άρθρα
Ένταση επικράτησε στη σημερινή (28/8) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας μεταξύ του Χάρη Δούκα και του Κώστα Μπακογιάννη, προκαλώντας διακοπή της συνεδρίασης και αποχώρηση του νυν δημάρχου από την αίθουσα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κώστας Μπακογιάννης, άφησε αιχμές για την σύμβαση που έχει υπογράψει η δημοτική αρχή Δούκα με εργολάβο για το πράσινο, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθαριότητα. Οι αναφορές του κ. Μπακογιάννη προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Δούκα, ο οποίος ανέφερε ότι οι συγκεκριμένη σύμβαση υπήρχε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Τότε το λόγο πήρε ξανά ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος αλλάζοντας θέμα υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή Δούκα έχει την στήριξη της Χρυσής Αυγής από την εκλογή της και μετά. Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε την «έκρηξη» του Χ. Δούκα, ο οποίος κάλεσε τον πρώην δήμαρχο να ανακαλέσει, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόκριση από τον κ. Μπακογιάννη, ο οποίος επαναλάμβανε τα περί συνεργασίας με τη Χρυσή Αυτή.
Με την ένταση να αυξάνεται, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προχώρησε στη διακοπή της συνεδρίασης, με τον Χ. Δούκα εμφανώς εκνευρισμένο να αποχωρεί από την αίθουσα.
Μετά τη διακοπή, ο κ. Δούκας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι «ξέφυγε εντελώς» και προχώρησε σε ακραίες χυδαιότητες ταυτίζοντας τη δημοτική αρχή με την Χρυσή Αυγή.
«Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι», ήταν η απάντηση του κ. Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης