Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Kουτί της Πανδώρας άνοιξε η Γεροβασίλη: «Τελευταία ευκαιρία του Κασσελάκη στη χώρα» - «Θα του αφαιρέσετε την ιθαγένεια;»

ΣΥΡΙΖΑ - Kουτί της Πανδώρας άνοιξε η Γεροβασίλη: «Τελευταία ευκαιρία του Κασσελάκη στη χώρα» - «Θα του αφαιρέσετε την ιθαγένεια;»
«Είμαι βέβαιη ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα» τόνισε με νόημα η κ. Γεροβασίλη, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις
Αγρίεψε ο εσωκομματικός «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ, εν αναμονή της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, αύριο Σάββατο, και των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα.
Με τον Στέφανο Κασσελάκη να μην έχει ακόμα ανακοινώσει επισήμως αν θα θέσει υποψηφιότητα, το Κουτί της Πανδώρας άνοιξε απόψε 20/9 η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, σχολίασε το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είμαι βέβαιη ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα και θα δώσουμε όλοι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων, προκειμένου να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο» σημείωσε, για να προσθέσει: «Κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί ο ίδιος».
Η ίδια ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν θέλει να είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν ήταν ποτέ η καρέκλα το ζητούμενο στην πορεία της.
Και συμπλήρωσε: «Οι σκέψεις είναι σύνθετες. Η στιγμή είναι δύσκολη, κρίσιμη και καθοριστική. Είναι υπαρξιακή στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της, τις επόμενες ημέρες.
Την τοποθέτηση της κυρίας Γεροβασίλη σχολίασε στο Twitter ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, ο οποίος, εκφράζοντας την πλευρά των Κασσελακικών, έγραψε: Η κυρία Γεροβασίλη με ποια ακριβώς ιδιότητα αποφαίνεται για το ποιος θα έχει και ποιος δεν θα έχει ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ; Θα του αφαιρέσει την ιθαγένεια δηλαδή; Είναι να απορεί κανείς!».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης