Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η T-Mobile εισάγει νέα τηλεοπτική υπηρεσία στις ΗΠΑ το 2018

tags :
Η T-Mobile εισάγει νέα τηλεοπτική υπηρεσία στις ΗΠΑ το 2018
Η T-Mobile σχεδιάζει να ξεκινήσει συνδρομητική υπηρεσία το 2018
Η T-Mobile δήλωσε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, ότι θα ξεκινήσει μία νέα τηλεοπτική υπηρεσία online το 2018, μετά την αγορά της νεοφυούς Layer3 TV.
Η κίνηση γίνεται καθώς οι ανταγωνιστές αναζητούν τρόπους παροχής περιεχομένου για να κερδίσουν πελάτες σε μια κορεσμένη αγορά.
Ο γενικός οικονομικός διευθυντής της T-Mobile, Braxton Carter, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε συνέδριο επενδυτών ότι η εταιρεία θα επικεντρωθεί τώρα σε μικρότερες εξαγορές.
Η T-Mobile σχεδιάζει να ξεκινήσει  συνδρομητική υπηρεσία με διαφημίσεις το επόμενο έτος χρησιμοποιώντας την Layer3 με τους παρόχους περιεχομένου, ενώ θα δημιουργήσει μια "ποικιλία προσφορών".
Η Layer3 TV με βάση το Ντένβερ, που ιδρύθηκε το 2013, προσφέρει περισσότερα από 275 κανάλια υψηλής ευκρίνειας και 25.000 τίτλους κατ 'απαίτηση σε πέντε πόλεις των ΗΠΑ.
Η AT&T, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία αγοράς της Time Warner ύψους 85,4 δισ. δολαρίων, έχει ήδη αρχίσει να συνδέει το κανάλι premium HBO με ασύρματες υπηρεσίες.
Η υπηρεσία της T-Mobile θα εισέλθει σε μια ήδη κορεσμένη αγορά της online streaming τηλεόρασης, που περιλαμβάνει ανταγωνιστές όπως η DirecTV Now της AT&T και η Sling TV του Dish Network Corp.
Η εταιρεία δήλωσε ότι αναμένει τα 17.000 καταστήματα λιανικής πώλησης και περισσότερα από 30 εκατομμύρια αποστολές smartphone ετησίως, να βοηθήσουν στην προσπάθεια της δοκιμής των πελατών.
"Πιστεύουμε ότι οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές εσόδων και κερδοφορίας θα είναι πιο περιορισμένες καθώς η T-Mobile μεγαλώνει πολύ το προϊόν και το ενσωματώνει με την πελατειακή βάση της κινητής τηλεφωνίας", δήλωσε η Jennifer Fritzsche, αναλυτής του Wells Fargo.
"Όμως δεν υποτιμούμε την T-Mobile μακροπρόθεσμα στον τηλεοπτικό χώρο μετά την αναστάτωση που έχει προκαλέσει στο παραδοσιακό οικοσύστημα της κινητής τηλεφωνίας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης