Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κόλαφος η Zakharova - Η Δύση στηρίζει ανοικτά την τρομοκρατία κατά αμάχων από το καθεστώς του Κιέβου

Κόλαφος η Zakharova - Η Δύση στηρίζει ανοικτά την τρομοκρατία κατά αμάχων από το καθεστώς του Κιέβου
Οι δυτικοί προτείνουν ψευδο-ειρηνικές πρωτοβουλίες και προσπαθούν να συσπειρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες στο πλευρό τους, κατήγγειλε η Zakharova
Οι δυτικές χώρες έχουν προχωρήσει σε ανοιχτή υποστήριξη των ουκρανικών τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων και ειρηνικών υποδομών, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, σε ενημέρωση στο περιθώριο του 4ου Ευρασιατικού Φόρουμ Γυναικών.
«Η κρίση στην Ουκρανία, την οποία οι δυτικές χώρες χρησιμοποιούν ως πολιορκητικό κριό κατά του έθνους μας, παραμένει ένας βασικός παράγοντας που διαμορφώνει το διεθνές περιβάλλον.
Για το σκοπό αυτό, συνεχίζουν να προμηθεύουν όπλα και χρήματα στο καθεστώς του Κιέβου, προτείνουν ψευδο-ειρηνικές πρωτοβουλίες και προσπαθούν να συσπειρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες στο πλευρό τους.
Τώρα, έχουν καταφύγει ακόμη και στην ανοιχτή υποστήριξη και εκτέλεση τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων και ειρηνικών υποδομών», δήλωσε ο διπλωμάτης

Η καταστροφική γραμμή της Δύσης

Η Zakharova υπογράμμισε ότι η καταστροφική γραμμή της Δύσης σχετικά με την Ουκρανία είναι μια ακόμη «σταυροφορία» κατά της εγκαθίδρυσης μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης, «η οποία αποσκοπεί στο να καταστήσει τον κόσμο δικαιότερο».
«[Η Δύση υποστηρίζει ότι] τα παγκόσμια κέντρα -οικονομικά και πολιτικά- που αναδύθηκαν φυσιολογικά τις τελευταίες δεκαετίες λόγω της ανάπτυξής τους, θα πρέπει να στερηθούν αποφασιστικής φωνής ή ακόμη και της δυνατότητας να δηλώσουν ότι είναι πλήρεις παίκτες», κατέληξε η εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης