Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πόλεμος» Kadyrov - Musk: Γιατί έγινε έξαλλος ο Τσετσένος με τον μεγιστάνα της Tesla - Cybertrucks στη μάχη... η καλύτερη διαφήμιση

«Πόλεμος» Kadyrov - Musk: Γιατί έγινε έξαλλος ο Τσετσένος με τον μεγιστάνα της Tesla - Cybertrucks στη μάχη... η καλύτερη διαφήμιση
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας είπε ότι ο Musk απενεργοποίησε εξ αποστάσεως το Cybertruck που του δώρισε
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov δήλωσε την Πέμπτη 19/9 ότι ο ιδρυτής της Tesla, Elon Musk, απενεργοποίησε εξ αποστάσεως το Cybertruck του, το οποίο βρισκόταν στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (SVO).
Την επόμενη μέρα, ο επικεφαλής της περιοχής δημοσίευσε ένα βίντεο με άλλα δύο αυτοκίνητα Tesla.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το κλείσιμο δεν τα επηρέασε και τα αυτοκίνητα στάλθηκαν επίσης στη μάχη...

owl_wide_1200_32a191bd8db0b8448f3fcd1b317baaa3_1.jpg

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας είπε ότι ο Musk ενήργησε άδικα - έδωσε αρχικά ένα ακριβό δώρο από καρδιάς και στη συνέχεια το απενεργοποίησε εξ αποστάσεως.
Υπενθύμισε ότι ο επιχειρηματίας του έδωσε ένα Tesla Cybertruck, το οποίο στην Τσετσενία ήταν εξοπλισμένο με πολυβόλο και το έστειλε σε ζώνη ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία .
«Το όχημα ανταπεξήλθε καλά τις αποστολές μάχης», είπε ο Τσετσένος επικεφαλής προσθέτοντας ότι ο Musk στη συνέχεια «έσβησε» το αυτοκίνητο και έπρεπε να ρυμουλκηθεί.
Την επόμενη μέρα, ο Kadyrov ανακοίνωσε την αποστολή δύο ακόμη Cybertrucks στη ζώνη SVO, τα οποία δεν επηρεάστηκαν από την απομακρυσμένη διακοπή λειτουργίας.
«Κινητικότητα, ευκολία, ευελιξία—αυτές οι ιδιότητες ενός ηλεκτρικού οχήματος έχουν μεγάλη ζήτηση εδώ», σημείωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας και χαρακτήρισε τη χρήση του Cybertruck στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας ως την καλύτερη διαφήμιση.
Πάντως για την ιστορία, ο Mr Tesla μετά από σχετική ερώτηση χρήστη στο Χ είχε αρνηθεί ότι έστειλε ως δώρο το όχημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης