Τελευταία Νέα
Διεθνή

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η ήττα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία δεν μπορεί να κρυφτεί

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η ήττα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία δεν μπορεί να κρυφτεί
Oι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ προσπαθούν να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να καθυστερήσουν την κατάρρευση της Ουκρανίας μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου 2024, σύμφωνα με τον Douglas McGregor
Η κατάρρευση της πολιτικής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας ή ΝΑΤΟ για την Ουκρανία είναι προφανής και το Κίεβο και οι σύμμαχοί του δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το κρύψουν, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Όλοι έχουν ήδη συνειδητοποιήσει ότι ένα τέτοιο τελικό αποτέλεσμα, που θα μπορούσε να κρύψει την ήττα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία από το κοινό, είναι ανέφικτο», τόνισε ο Douglas McGregor.
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, οι χώρες που είναι μέλη του στρατιωτικού μπλοκ έχουν ηττηθεί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Τόνισε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ προσπαθούν να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να καθυστερήσουν την κατάρρευση της Ουκρανίας μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου 2024.
«Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουν», κατέληξε ο ειδικός.
Τον Μάρτιο, ο πρόεδρος Putin, σε μια συνέντευξη είπε ότι οι δυτικές χώρες, μετά την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ήθελαν να τελειώσουν τη Ρωσία, αλλά αντιμετώπισαν την ενότητα του ρωσικού λαού, τη σταθερότητα των ρωσικών χρηματοπιστωτικών και οικονομικών συστημάτων και τις αυξανόμενες δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης