Τελευταία Νέα
Διεθνή

Abdulmalik (Houthis - Υεμένη): Θα εκδικηθούμε για όλους τους μάρτυρες αδερφούς μας – Ο εχθρός να μας περιμένει

Abdulmalik (Houthis - Υεμένη):  Θα εκδικηθούμε για όλους τους μάρτυρες αδερφούς μας – Ο εχθρός να μας περιμένει

Ο Ηγέτης των Houthis εξήγησε ότι ο παλαιστινιακός λαός υπόκειται σε γενοκτονία που διαπράττει ο ισραηλινός στρατός

Σχετικά Άρθρα
Σε δήλωσή του, ο Sayyed Abdulmalik, ηγέτης των Houthis επιβεβαίωσε ότι, με τη θέληση του Αλλάχ και σε συνεργασία με τους αδελφούς στον άξονα της τζιχάντ και της αντίστασης, δεν θα αργήσει η ώρα για την εκδίκηση του μάρτυρα και όλων των μαρτύρων, καθώς και για την αντιμετώπιση των αδικιών που αντιμετωπίζουν οι Παλαιστίνιοι.
Τόνισε ότι «η εμπλοκή του εγκληματία εχθρού στη στόχευση του μάρτυρα κλιμακώνει τη σύγκρουση σε ένα ευρύτερο και πιο σημαντικό επίπεδο, με σοβαρές συνέπειες για τον εχθρό, αν θέλει ο Αλλάχ».
Επιβεβαίωσε ότι το έγκλημα της στόχευσης του μεγάλου Μουτζαχίντ Haniyeh θα χρησιμεύσει ως μεγαλύτερο κίνητρο για ανθεκτικότητα, σταθερότητα, αφοσίωση στην υπόθεση του Αλλάχ και επιβολή αυστηρής τιμωρίας στον εγκληματία εχθρό.
Ο Ηγέτης εξήγησε ότι ο παλαιστινιακός λαός υπόκειται σε γενοκτονία που διέπραξε ο ισραηλινός εχθρός με αμερικανική συμμετοχή τους τελευταίους δέκα μήνες.
Ο Sayyed Abdulmalik al-Houthi τόνισε ότι το ισλαμικό κίνημα ύψωσε το λάβαρο της τζιχάντ και στάθηκε ενεργά και σταθερά στην πρώτη γραμμή του καταπιεσμένου παλαιστινιακού λαού μέχρι να επιτύχει σημαντικά επιτεύγματα.
Το πρωί της Τετάρτης, ο Haniyeh και ένας από τους σωματοφύλακές του σκοτώθηκαν όταν η κατοικία τους στην ιρανική πρωτεύουσα χτυπήθηκε σε επίθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης