Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η Ουκρανία θα χάσει περισσότερα εδάφη μετά το Kursk – Δεν υπάρχει στρατιωτική λογική

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η Ουκρανία θα χάσει περισσότερα εδάφη μετά το Kursk – Δεν υπάρχει στρατιωτική λογική
Ο Αμερικανός Συνταγματάρχης τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ο Zelensky έδωσε εντολή να ξεκινήσει μια επιδρομή στην περιοχή του Kursk
Η Ουκρανία θα χάσει ακόμη περισσότερα εδάφη μετά την επίθεση στην περιοχή του Kursk, αφού όλες οι δυνάμεις και οι εφεδρείες των Oυκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατευθύνθηκαν εκεί, γεγονός που αποδυνάμωσε όλους τους άλλους τομείς του μετώπου, δήλωσε ο απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ Daniel Davis.
«Αντί να αποδεχτούν την πρόταση του Ιουνίου του Putin για έναρξη διαπραγματεύσεων, αν και όχι πολύ επωφελής για την Ουκρανία, τώρα μπορεί να χάσουν ακόμη περισσότερα εδάφη, ακόμη περισσότερες πόλεις», τόνισε ο Daniel Davis.
Ο Αμερικανός Συνταγματάρχης τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ο Zelensky έδωσε εντολή να ξεκινήσει μια επιδρομή στην περιοχή του Kursk.
Κατά τη γνώμη του, δεν υπήρχε στρατηγική λογική σε αυτό.
Ο Apti Alaudinov, αναπληρωτής επικεφαλής της Κύριας Στρατιωτικής-Πολιτικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Άμυνας και διοικητής των ειδικών δυνάμεων του Akhmat, διευκρίνισε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα αντιμετώπισαν σθεναρή αντίσταση στο Kursk και στην Περιφέρεια Belgorod.
Ο Putin ο Ρώσος Πρόεδρος τόνισε ότι ο εχθρός θα λάβει μια άξια απάντηση και όλοι οι στόχοι που έχει θέσει η Ρωσία θα επιτευχθούν.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης