Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πτώση στη Wall με το βλέμμα στην Nvidia – Στο -0,6% o S&P 500, o Nasdaq -1,12%

Πτώση στη Wall με το βλέμμα στην Nvidia – Στο -0,6% o S&P 500, o Nasdaq -1,12%
Αρνητικά πρόσημα στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Πτώση σημείωσαν οι βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης την Τετάρτη 28 Αυγούστου, με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στα αποτελέσματα της Nvidia.
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones κατέγραψε μείωση -0,39% στις 41.091 μον., ο δείκτης S&P 500 υποχώρησε -0,6% στις 5.592 μον., ενώ ο δείκτης Nasdaq διολίσθησε 1,12% στις 17.556 μον.
fsadfsdaasfdsfda.JPG
Στο ταμπλό, η Nοrdstrom σημείωσε άνοδο 4,61% αφού ο λιανοπωλητής το β’ τρίμηνο δημοσίευσε κέρδη που ξεπέρασαν τις προσδοκίες.
Η εταιρεία ανάπτυξης ημιαγωγών Ambarella πραγματοποίησε άλμα σχεδόν 10,63% λόγω του αισιόδοξου guidance για τα έσοδα το γ’ τρίμηνο.
Η PVH, ιδιοκτήτρια της Calvin Klein, υποχώρησε περισσότερο από 6,42%, έπειτα από το απογοητευτικό guidance που εξέδωσε για το τρέχον τρίμηνο.
Στο μεταξύ, ο Warren Buffett συνεχίζει να ξεπουλά μετοχές Bank of America (+0,71%)…
Ο όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων του Berkshire Hathaway έκανε ντάμπινγκ σε περισσότερες από 24 εκατομμύρια μετοχές.

Σε κάθε περίπτωση, όπως προειπώθηκε, σημεία εστίασης για τους επενδυτές είναι το χρονοδιάγραμμα παράδοσης των chip Blackwell της Nvidia (-0,4%) και μια ενημέρωση για AI.
«Είναι δύσκολο να πούμε ότι δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία», δήλωσε η Erin Browne, διευθύνoυσα σύμβουλος και διαχειρίστρια χαρτοφυλακίου της Pimco.
Η Browne σημείωσε ότι άλλες μετοχές AI διαπραγματεύονται περίπου 10% κάτω από τα ιστορικά υψηλά.
Η τρέχουσα αποτίμηση της Nvidia δεν είναι ακριβή σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας, πρόσθεσε.
«Επομένως, ενώ σίγουρα υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, νομίζω ότι μπορούν ακόμα να αποδώσουν και να εκπλήξουν την αγορά θετικά», είπε η Browne.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης