Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση Ουκρανίας με πάνω από 140 drones σε Μόσχα και 8 επαρχίες της Ρωσίας – Μια νεκρή

Επίθεση Ουκρανίας με πάνω από 140 drones σε Μόσχα και 8 επαρχίες της Ρωσίας – Μια νεκρή
Δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν νεκρό ένα παιδί 9 ετών
(upd2) Επίθεση με τουλάχιστον 140 drones εξαπέλυσε νωρίτερα σήμερα Τρίτη 10/9 τα ξημερώματα η Ουκρανία κατά της Μόσχας και άλλων 8 περιοχών της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, η ρωσική αεράμυνα εντόπισε και κατέρριψε τουλάχιστον 144 drones, εκ των οποίων τα 20 πάνω από την περιφέρεια της Μόσχας.
Από την επίθεση αυτή σκοτώθηκε μια 46χρονη γυναίκα στην περιοχή Ramenskoye,  ενώ δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για τον θάνατο ενός 9χρονου.
Οι αρχές της Μόσχας έκαναν λόγο για αρκετούς τραυματίες, καθώς πολυκατοικίες στις περιοχές Podolsk, Ramenskoye, Lyubertsy, Domodedovo και Kolomna τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Λόγω της επίθεσης, έκλεισαν για λόγους ασφαλείας τα αεροδρόμια Sheremetyevo, Domodedovo και Zhukovsky ενώ διεκόπη και η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Kashirskoye που οδηγεί στη Μόσχα.

Κατάρριψη 59 drones στο Bryansk

Πέρα από τη Μόσχα, μαζική επίθεση δέχθηκαν και άλλες περιοχές της Ρωσίας, όπως το Bryansk.
H ρωσική αεράμυνα κατέρριψε τουλάχιστον 72 drones πάνω από το έδαφος του Bryansk.
O επικεφαλής της περιφέρειας, Alexander Bogomaz ανέφερε ότι δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές.
Άλλα 14 drones καταρρίφθηκαν στην περιοχή του Kursk, 13 στην περιοχή της Tula, όπου συντρίμμια έπεσαν σε μια από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος αποθήκευσης ενέργειας και καυσίμων, χωρίς να υπάρξουν απώλειες και 8 πάνω από περιοχή του Belgorod.
Τέσσερα drones καταρρίφθηκαν στην περιοχή Lipetsk, 5 στην περιοχή του Voronezh, στην περιοχή της Kaluga οι δυνάμεις αεράμυνας κατέστρεψαν 7 ουκρανικά drones στις περιοχές Zhukovsky, Maloyaroslavets και Dzerzhinsky.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν υπήρξαν θύματα ή καταστροφές υποδομών.
Επίθεση αναφέρθηκε και στην περιοχή του Oryol.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης