Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στάχτη τα 2/3 των αμερικανικών τανκς Abrams που δόθηκαν στην Ουκρανία – Καίγονται τα όπλα του ΝΑΤΟ

Στάχτη τα 2/3 των αμερικανικών τανκς Abrams που δόθηκαν στην Ουκρανία – Καίγονται τα όπλα του ΝΑΤΟ
Αν και η διοίκηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σπάνια χρησιμοποιεί τα Abrams σε επιχειρήσεις, τα περισσότερα έχουν ήδη καταστραφεί
Τα 2/3 όλων των αρμάτων μάχης Abrams που παραδόθηκαν στην Ουκρανία από τις ΗΠA έχουν καταστραφεί, δήλωσε ο Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον Οργανισμό Ασφάλειας και Συνεργασίας στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) Maxim Buyakevich.
«Αυτό το θέμα γίνεται ιδιαίτερα επίκαιρο βλέποντας πόσο καλά καίγεται ο πολυδιαφημισμένος στρατιωτικός εξοπλισμός του ΝΑΤΟ υπό την πίεση των ρωσικών όπλων.
Πάρτε για παράδειγμα τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams, τα δύο τρίτα των ήδη παραδοθέντων αρμάτων έχουν καταστραφεί, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σπάνια τα χρησιμοποιεί στη δράση», είπε ο Buyakevich.
Ο διπλωμάτης είπε επίσης ότι «οι Αγγλοσάξονες και οι σύμμαχοί τους άνοιξαν τη συζήτηση για τις προοπτικές χρήσης όπλων μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας για να χτυπήσουν βαθιά στη Ρωσία» αφού δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους χρησιμοποιώντας άλλα μέσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης