Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vance (υπ. αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Αν η Kamala δεν μπορεί να απαντήσει στα ΜΜΕ, τότε πώς θα απαντήσει στον Putin;

Vance (υπ. αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Αν η Kamala δεν μπορεί να απαντήσει στα ΜΜΕ, τότε πώς θα απαντήσει στον Putin;
O υποψήφιος αντιπρόεδρος τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να εμπιστεύονται έναν άνθρωπο που φοβάται να απαντήσει στον αμερικανικό λαό
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο εκλεκτός του Trump για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων JD Vance, κατά της υποψήφιας των Δημοκρατικών Kamala Harris, αναδεικνύοντας την αδυναμία της να εμφανιστεί ενώπιον των αμερικανικών ΜΜΕ.
«Εάν η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Kamala Harris δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις των τοπικών μέσων ενημέρωσης, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί ούτε στον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin», τόνισε σχετικά υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΡεποJ.D. Vance.
«Αν δεν μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης, πιστεύετε ότι μπορεί να αντισταθεί στον Vladimir Putin ή στον Xi Jinping;» διερωτήθηκε  με ειρωνία κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στους Ρεπουμπλικάνους στο Μίσιγκαν.
Ταυτόχρονα, ο Vance τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να εμπιστευθούν την εκπροσώπηση της χώρας σε έναν άνθρωπο που φοβάται να απαντήσει στον αμερικανικό λαό .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης