Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Lotus Theory 1: Στη θεωρία όλα καλά, στην πράξη τι θα γίνει;

Lotus Theory 1: Στη θεωρία όλα καλά, στην πράξη τι θα γίνει;
Η Lotus παρουσιάζει το πρωτότυπο Theory 1, ένα τριθέσιο supercar με ισχύ 1.000 ίππων, εμπνευσμένο από το θρυλικό Esprit, δείχνοντας την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Lotus στα μελλοντικά της αυτοκίνητα.
Το νέο supercar εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με δύο κινητήρες, προσφέροντας τετρακίνηση και συνολική ισχύ 986 ίππων.
Η ενέργεια παρέχεται από μια μπαταρία 70 kWh, τοποθετημένη δίπλα στον πίσω κινητήρα μέσα σε ένα ελαφρύ κάρμπον πλαίσιο.
Η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε λιγότερο από 2,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα.
Το Theory 1 συνδυάζει το παρελθόν με το μέλλον, με σχεδιαστικές λεπτομέρειες που παραπέμπουν στο Esprit Series 1, διατηρώντας παράλληλα το πνεύμα της καινοτομίας και της προηγμένης τεχνολογίας. Ο Ben Payne, ο δημιουργικός διευθυντής της Lotus, δήλωσε ότι το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει μια τολμηρή έκφραση του φουτουρισμού, όπως ακριβώς έκανε η Esprit στην εποχή της. Το ντιζάιν για το Theory 1 επιμελήθηκε η ομάδα στο κέντρο σχεδιασμού της Lotus στο Κόβεντρι. Το Theory 1 έχει μήκος 4,49 μέτρα και ύψος μόλις 1,14 μέτρα με μεταξόνιο 2.650 χλστ. (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης