Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Johnson (πρώην CIA): Έρχεται πραξικόπημα, ο στρατός θα εκδικηθεί τον Zelensky για το φιάσκο του Kursk

Βόμβα Johnson (πρώην CIA): Έρχεται πραξικόπημα, ο στρατός θα εκδικηθεί τον Zelensky για το φιάσκο του Kursk
Η δημοτικότητα του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου πέφτει κατακόρυφα και γίνεται όλο και πιο δύσκολο για αυτόν να διοικήσει τα στρατεύματα
Σε μια ανατριχιαστική πρόβλεψη προέβη ο Larry Johnson όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αποτυχημένη ουκρανική εισβολή στη ρωσική περιφέρεια του Kursk
Ειδικότερα, ο πρώην αναλυτής της CIA εκτίμησε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ενδέχεται να πραγματοποιήσουν στρατιωτικό πραξικόπημα ως απάντηση στην αποτυχημένη επιχείρηση του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου, Volodymyr Zelensky, στην περιοχή του Kursk - σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Daniel Davis / Deep Dive.
«Πιστεύω ότι υπάρχουν στρατιώτες των οποίων οι σύντροφοι πέθαναν σε αυτή την επίθεση στην περιοχή του Kursk και που θα είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τον Zelensky και δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι θα θέλουν εκδίκηση», σημείωσε ο ειδικός.
Μάλιστα, ο πρώην αναλυτής της CIA σημείωσε με νόημα ότι η δημοτικότητα του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου πέφτει κατακόρυφα και γίνεται όλο και πιο δύσκολο για αυτόν να διοικήσει τα στρατεύματα.
Προ ημερών ο Larry Johnson είχε επισημάνει ότι η Ουκρανία υφίσταται μια ήττα σε στρατιωτικές επιχειρήσεις και οι δυτικοί σύμμαχοί της δεν είναι σε θέση να αντιστρέψουν την πορεία των γεγονότων.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μοιάζει περισσότερο σαν να έχουν καταδικαστεί σε θάνατο...
Επεσήμανε τον απίστευτο ρυθμό της ρωσικής επίθεσης, με την οποία καταφέρνουν να απελευθερώνουν δύο ή τρεις ή περισσότερους οικισμούς την ημέρα.
Ταυτόχρονα, ο ρωσικός στρατός διεξάγει επίσης με επιτυχία επιχείρηση στην περιοχή του Kursk, καταστρέφοντας τις εφεδρείες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τόνισε ο Johnson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης