Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μυστήριο με τον «άνθρωπο χωρίς ταυτότητα» - Κλήθηκε στη ΓΑΔΑ, φωτογραφίες του στάλθηκαν στην Interpol

Μυστήριο με τον «άνθρωπο χωρίς ταυτότητα» - Κλήθηκε στη ΓΑΔΑ, φωτογραφίες του στάλθηκαν στην Interpol
Eπιμένει πως δεν θυμάται τίποτα από την παιδική του ηλικία, ενώ ισχυρίζεται ότι οι μνήμες του αρχίζουν από την ηλικία των 10 όταν και βρέθηκε ολομόναχος μέσα σε ένα ΚΤΕΛ
Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασε σήμερα ο κ. Πέτρος, που έχει δημιουργήσει ένα άνευ προηγουμένου μυστήριο εσχάτως, ως ο «άνθρωπος χωρίς ταυτότητα», καθώς και ο εργοδότης του.
Ο πρώτος επιμένει πως δεν θυμάται τίποτα από την παιδική του ηλικία, ενώ ισχυρίζεται ότι οι μνήμες του αρχίζουν από την ηλικία των 10 όταν και βρέθηκε ολομόναχος μέσα σε ένα ΚΤΕΛ της Πελοποννήσου.
Την ίδια στιγμή οι διαδικασίες για τη λήψη δείγματος DNA αναμένεται να αρχίσουν ενώ με τις έρευνες σχετικά με την ανεύρεση της ταυτότητας του κ. Πέτρου είναι πιθανόν να ασχοληθεί και η Interpol.

«Πλάθει ιστορίες για την ταυτότητά του»

Ο εργοδότης του κ. Πέτρου, που τον γνωρίζει πάνω από 15 χρόνια, εκλήθη στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση. Σύμφωνα με το MEGA, ο εργοδότης τόνισε: «Περίπου το 2006 – 2007 πήγαμε με το συνεργείο μου για δουλειά στην Καλαμάτα. Όταν φτάσαμε και περάσαμε από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, ο Πέτρος μου είπε ότι δούλευε όταν φτιαχνόταν το κτίριο. Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν απόμακρος και απέφευγε να κυκλοφορήσει στην πόλη καταγωγής του. Όταν είδε τον Πέτρο ένας εργολάβος από άλλο συνεργείο, μου είπε ότι έμοιαζε πολύ με ένα Αλβανό που δούλευε σε άλλο συνεργείο της περιοχής».
Ενώ συμπλήρωσε: «Θορυβήθηκα κι όταν τον ρώτησα ο Πέτρος ξέσπασε σε κλάματα και μου είπε ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι και ότι πλάθει ιστορίες για την ταυτότητά του για να μπορεί να κινείται. Μου είπε ότι ζούσε στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη, ότι έμεινε για ένα διάστημα σε μοναστήρι. Μου είπε επίσης ότι ζούσε στο δάσος κοντά σε μια παιδική κατασκήνωση, έτρωγε από τα σκουπίδια και τα άλλα παιδιά του πετούσαν πέτρες. Μου είπε ακόμη ότι πίστευε πως η μητέρα του είχε πεθάνει στη γέννα, ο πατέρας του ήταν ναυτικός, τον μεγάλωσε μία ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα χωριό του Ταϋγέτου και μετά τον μεγάλο σεισμό της Καλαμάτας αυτός ξεκίνησε να περιπλανιέται σε διάφορα μέρη. ήσυχος και φιλικός άνθρωπος».

«Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα, έχω πρόβλημα»

Την ίδια στιγμή, ο κ. Πέτρος όταν ολοκλήρωσε την διαδικασία στην ΓΑΔΑ μίλησε στην κάμερα του MEGA κι ανέφερε: «Έδωσα τα πάντα και περιμένω τις εξελίξεις. Νιώθω ανακουφισμένος που επικοινώνησα με τις Αρχές. Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα, έχω πρόβλημα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Σας αγαπάω όλους, σας στέλνω την αγάπη μου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης