Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει… με γκρίνια η ΚΟ της ΝΔ υπό τον Μητσοτάκη – Ευρωεκλογές και restart στο επίκεντρο

Συνεδριάζει… με γκρίνια η ΚΟ της ΝΔ υπό τον Μητσοτάκη – Ευρωεκλογές και restart στο επίκεντρο
Στη συνεδρίαση αναμένεται να λάβουν το λόγο όσοι βουλευτές το επιθυμούν
Με απώτερο στόχο την αποσυμπίεση της έντασης που υπάρχει στο εσωτερικό της ΝΔ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά και της «πολιτικής στροφής προς το Κέντρο» συνεδριάζει στις 11:00 σήμερα Τετάρτη 26/6 το πρωί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Προκειμένου άλλωστε να εκτονωθεί η ένταση που υπάρχει στο κυβερνών κόμμα, εκτιμάται ότι θα λάβουν το λόγο στη συνεδρίαση όσοι βουλευτές το επιθυμούν.
Το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών, κατά τις οποίες η ΝΔ πέτυχε το χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα στην ιστορία της σε απόλυτους αριθμούς αλλά και η «στροφή» του κόμματος ολοένα και περισσότερο προς το Κέντρο αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων.
Ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να επισημάνει πως παρά τις απώλειες που υπήρξαν στην κάλπη, η ΝΔ εξακολουθεί να παραμένει πρώτη δύναμη και να προηγείται με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, ενώ εκτιμάται πως θα σημειώσει ότι η απώλεια του 1 και πλέον εκατομμυρίου ψηφοφόρων δεν κατευθύνθηκε σε άλλες πολιτικές δυνάμεις και κόμματα, αλλά στράφηκε στην αποχή.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ.Μητσοτάκης θα δώσει το σήμα για την επανεκκίνηση του κόμματος, θα επισημάνει την ανάγκη το κόμμα να μείνει ενωμένο και θα εστιάσει στις πολιτικές που αναλαμβάνει προκειμένου να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας, όπως είναι π.χ. η ακρίβεια καθώς και διαχρονικά ζητήματα, όπως η Υγεία, η Παιδεία και η Δημόσια Διοίκηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης